UK
UK

‘SUMMER AT THE PARC’

Verblijf een nacht, weekend, mid-week of langer…

Parc Broekhuizen is een kleinschalig hotel met 22 suites, Restaurant Voltaire en vijf sfeervolle zalen geschikt voor onder andere privé en zakelijke evenementen.

Boutique Hotel Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire.

Wilt u zichzelf iets aangenaams in het vooruitzicht stellen, iets om naar uit te kijken in deze periode?

Verwen uzelf en boek een verblijf bij Parc Broekhuizen. U zult zich in de mooie omgeving geen moment vervelen. Het Parc is prachtig gelegen, in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden op sportief, cultureel en historisch gebied. Wandel met één van onze Chefs door de moes- en kruidentuin, bezoek het Militair ereveld de Grebbenberg in Rhenen, de kunstateliers in Wijk bij Duurstede of stap bijvoorbeeld 1,5 uur in de wereld van de lokale Schaapsherder Daniel en leer alles over zijn ambacht. Kortom, beleef de Utrechtse Heuvelrug!

”Summer package”

Vier de zomer met een ontspannen verblijf bij Parc Broekhuizen en de prachtige natuur om ons heen

Speciaal voor de zomermaanden hebben wij een arrangement samengesteld waarbij we u ontvangen met een huisgemaakte verrassing, terwijl wij uw bagage naar de suite of kamer brengen. Verder staan er fietsen voor u klaar om erop uit te trekken. Na een heerlijke overnachting in één van onze kamers of suites serveren we de volgende ochtend een luxe en uitgebreid ontbijt.

Dit arrangement is te boeken vanaf €280,00 en voor overige kamertypes kunt u gerust contact opnemen met ons via: info@parcbroekhuizen.nl of bel naar: 0343-745858.

”Summer midweek package”

Een kleine vakantie op Parc Broekhuizen? Wij ontvangen u met een huisgemaakte verrassing, terwijl uw bagage naar de suite of kamer wordt gebracht. Fietshuur is inbegrepen, evenals een heerlijk drankje dat wij serveren in onze moestuin. In de ochtend serveren wij een luxe en uitgebreid ontbijt. Dit arrangement is te boeken vanaf €775,00 en voor overige kamertypes kunt u gerust contact opnemen met ons via: info@parcbroekhuizen.nl of bel naar: 0343-745858.

Lunch of diner in Restaurant Voltaire

Onze Chefs zijn weer volop geïnspireerd om te kunnen koken met de prachtigste smaken en ingrediënten die de zomer te bieden heeft. Wij serveren bijvoorbeeld een 3-gangen lunch à € 52,50 en een 5-gangen diner voor € 75,00 per persoon.

Combineer dit met verrassende zomerse wijnen en een prachtig uitzicht en unieke ervaring!

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar: info@parcbroekhuizen.nl of te bellen naar 0343 – 745 858.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu