ENG
ENG

Michael Wilmering & Daan Boertien concerten in het Koetshuis

Michael Wilmering behaalde zijn bachelor cum laude en zijn master met onderscheiding aan het Conservatorium van Utrecht. Na zijn studie was hij een jaar verbonden aan de Opera Studio in Stuttgart. Op het Internationaal Vocalisten Concours won hij met pianist Javier Rameix de juniorprijs, de persprijs en de IVC-Prijs in categorie Liedduo. In 2019 ontving hij een Award van de Operadagen Rotterdam voor zijn creatie Grenze(n)loos. Michael werkte met regisseurs als, Pierre Audi, Tatjana Gürbaca, Ivo van Hove, Olivier Py, Robert Carsen en Lotte de Beer en met dirigenten als Danielle Gatti, Stéphane Denève, Patrick Fournillier, Ed Spanjaard en Edo de Waart. Wilmering verdiept zich graag in de liedkunst, zo was hij onlangs te horen op het Internationaal Liedfestival in Zeist mijn zijn eigen recital samen met pianist Hans Eijsackers.

Daan Boertien is een Nederlandse concertpianist die zich heeft gespecialiseerd in liedbegeleiding. Hij geeft concerten met verschillende zangers in binnen- en buitenland. Sinds 2020 is Daan als Associate Artist verbonden aan de Dutch National Opera Studio.

Op 10-jarige leeftijd werd Daan aangenomen bij de Young Musician’s Acadamy van het Conservatorium van Tilburg, waar hij les had van Jelena Bazova. Daarna studeerde hij bij David Kuyken aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg, bij de Duitse liedspecialist Burkhard Kehring. Hiervoor ontving hij een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Oscar und Vera Ritter-Stiftung Hamburg.

Daan Boertien won vele prijzen. Zo won hij in 2020 de Berenbergprijs met een winnaarsconcert in de Elbphilharmonie in Hamburg. In 2019 won hij de DAAD-prijs. In 2018 won Daan Boertien de publieksprijs van Dutch Classical Talent samen met bariton Raoul Steffani. Verder won hij bij het Gustav-Mahler-Wettbewerb in Hamburg samen met Bariton Geng Lee zowel de 1e prijs als de prijs voor beste begeleider. In 2015 ontving hij de ‘Kunst aan de Dijk Prijs voor Jong Talent’ en in 2010 was Daan prijswinnaar van het Prinses Christinaconcours.

Er staan maar liefst 2 concert data op de agenda:

  • 28 augustus
  • 25 september

Gestart wordt om 14.00 uur met een Rondleiding Pastorale. Aansluitend kunt u genieten van een anderhalf uur durend concert in het Koetshuis.

Data en tickets
Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar à € 50,- per stuk, inclusief een welkomstdrankje.

Wilt u deze dan nóg specialer maken?
Reserveer dan een lunch voorafgaand aan of diner na afloop van het concert in Bistro LOF. Of kies voor het Sunday LOF Arrangement.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu