UK
UK

Culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is gelegen in het Nationaal Park ‘de Utrechtse Heuvelrug’, nabij de A12 op slechts 20 auto minuten van Utrecht en 45 auto minuten van Amsterdam. Het historische landhuis met daabij gelegen koetshuis en boerderij zijn met zeer veel oog voor detail gerestaureerd en gemoderniseerd.

Boutique Hotel Parc Broekhuizen beschikt over 22 luxe kamers en suites. Door in te spelen op de omgeving en de historie van het pand, ademen alle kamers en suites een eigen sfeer en zijn de kamers voorzien van alle gemakken.

Restaurant Voltaire heeft onder leiding van Robert Poel in december 2018 een eerste Michelinster mogen ontvangen en is hét culinaire paradepaardje van het landgoed. Robert zet zijn een eigen Signature door invloeden van zijn mentor Jacob Jan Boerma te combineren met eigen creativiteit. Samen met ons jonge team werkt hij hard om elke dag de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Bistro LOF is de nieuwste aanwinst van het culinaire landgoed. Stoer, eigenzinnig en ongedwongen genieten van lokale producten, het liefst uit eigen moestuin die aan het terras van de bistro grenst. Onder leiding van Ewout Eleveld is Bistro LOF een laagdrempelig, gezellig en intiem restaurant, waar je zowel voor een kop koffie met appeltaart terecht kunt maar ook culinair kunt genieten van een Chef’s menu aan de Chef’s table.

In het hoofdhuis bevinden zich verschillende banqueting ruimtes waarin met grote regelmaat vergaderingen, bruiloften en andere evenementen worden gehouden. Ook hier is de historische invloed duidelijk voelbaar en zorgen het interieur en het spectaculaire uitzicht voor inspirerende sessies of een romantische ceremonie.

In het koetshuis bevindt zich nog een eventruimte waar zowel feestavonden, gala’s en culinaire diners wordt georganiseerd. Een product presentatie of een congres, het koetshuis is multifunctioneel en is toegerust met geavanceerde apparatuur.

Wij zijn een jong en gedreven team, met jonge talenten ieder in hun eigen vakgebied. Er is ruimte voor ontwikkeling en groei. Gezamenlijk streven wij naar een unieke ervaring voor onze gasten, waarin service, ontzorgen en genieten centraal staat.

Bij ons werken is:

    • werken met prachtige producten;
    • werken in een unieke omgeving vol natuur en historie;
    • werken met ambitieuze en gepassioneerde collega’s en
    • werken aan prachtige projecten voor de meest toonaangevende bedrijven

Voor alle vacatures klik hier

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu