ENG
ENG

Voor alle vacatures klik hier

Culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het ligt centraal in Nederland, nabij de A12, op slechts 30 km van Utrecht en 60 km van Amsterdam. Het historische landhuis, het koetshuis en de boerderij zijn met oog voor detail gerestaureerd en gemoderniseerd.

Boutique Hotel Parc Broekhuizen beschikt over 22 luxe kamers en suites, elk met een unieke sfeer, luxe en van alle gemakken voorzien. De kamers zijn verdeeld over het hoofdhuis, hier bevinden zich de suites en loftkamers, en het koetshuis; waar de karakteristieke koetshuis kamers zich bevinden. Iedere ochtend kunnen onze gasten de dag starten met ons uitgebreide à la carte ontbijt.

Restaurant Voltaire heeft in december 2018 een eerste Michelinster behaald. Restaurant Voltaire is hét culinaire paradepaardje van het landgoed. Sinds januari 2022 is de keuken onder leiding van chef Arturo Dalhuisen.

Arturo heeft onder andere ervaring opgedaan bij voormalig Restaurant De Leest (3*) en behaalde eerder een Michelinster bij The White Room. Hij heeft zijn eigen, unieke signature waarbij hij invloeden van zijn mentor Jacob Jan Boerma als geen ander weet te combineren met zijn eigen, onuitputtelijke creativiteit. Samen met ons ambitieuze keukenteam zet hij elke dag weer alles op alles om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Bistro LOF is in mei 2021 geopend en daardoor de nieuwste aanwinst van het culinaire landgoed. Stoer, eigenzinnig en ongedwongen genieten van lokale producten, veelal uit de eigen moestuin. Onder leiding van Ewout Eleveld is Bistro LOF een laagdrempelig, gezellig en intiem restaurant, waar je zowel voor een kop koffie met appeltaart terecht kunt maar ook kunt genieten van het Chefs menu of de à la carte kaart. Bistro LOF behaalde in mei 2022 een Bib Gourmand; een waardering van Michelin voor laagdrempelige restaurants met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

In het Hoofdhuis bevinden zich diverse banqueting salons waarin met grote regelmaat vergaderingen, bruiloften en andere evenementen plaatsvinden. In het nabijgelegen Koetshuis bevindt zich een grote eventruimte waar zowel feestavonden, gala’s als culinaire diners wordt georganiseerd.

Daarnaast organiseerden wij al meerdere succesvolle edities van Chefs At The Parc; een meerdaags, internationaal culinair evenement met sterrenchefs vanuit de hele wereld.

Wat betekent werken bij ons?
Wij zijn een gevarieerd en gedreven team, met op elk vakgebied ambitieuze collega’s met veel kennis en passie. Er is ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei; hier dragen we graag aan bij. Samen streven wij ernaar om onze gasten een unieke beleving te bezorgen. Niet de verwachtingen waarmaken, maar het overtreffen ervan staat bij Parc Broekhuizen centraal.

Binnen de afdelingen, maar ook binnen Parc Broekhuizen als organisatie, zijn diverse doorgroeimogelijkheden. De organisatorische lijnen zijn kort en we staan open voor feedback ter verbetering van ons product of ons beleid.

  • werken met prachtige producten
  • een goed salaris gebaseerd op ervaring en potentie
  • werken in een unieke omgeving vol natuur, historie en design
  • werken met ambitieuze en gepassioneerde collega’s
  • werken aan prachtige projecten voor de meest toonaangevende bedrijven
  • personeelskorting(en), -activiteiten en -dagen

Indien je iemand aandraagt voor een van onze openstaande vacatures dan bedanken we je graag met een lunch of diner voor twee personen. Voorwaarden zijn van toepassing.

Voor alle vacatures klik hier

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu