ENG
ENG

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is in 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Bekijk deze video onderaan en maak kennis met deze prachtige en unieke locatie! Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire – bekroond met een Michelinster – en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.

Wij:

  • Gepassioneerd team met veel kennis en enthousiasme
  • Kleinschalig, particulier design hotel met een inspirerende werkomgeving
  • Indrukwekkende culinaire events, bruiloften, zakelijke events en diners
  • Een locatie waar ruimte is voor groei en waar de lijntjes kort zijn. Dat is heel fijn werken!

Jij:

  • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact en culinair eten
  • Een aanpakker die blij wordt van het creëren van unieke ervaringen
  • Ervaring in het werken in een servicerijke omgeving; er is ruimte om te groeien!
  • Heb je liefde voor culinair eten, hospitality en persoonlijk contact? Bekijk dan onze vacatures!

De locatie
Culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het ligt centraal in Nederland, nabij de A12, op slechts 30 km van Utrecht en 60 km van Amsterdam. Het landgoed is het best bereikbaar met de auto.

Het hotel
Boutique Hotel Parc Broekhuizen beschikt over 22 luxe kamers en suites, elk met een unieke sfeer, luxe en van alle gemakken voorzien. De kamers zijn verdeeld over het hoofdhuis, hier bevinden zich de suites en loftkamers, en het koetshuis; waar de karakteristieke koetshuis kamers zich bevinden. Iedere ochtend kunnen onze gasten de dag starten met ons uitgebreide à la carte ontbijt.

Restaurant Voltaire
Restaurant Voltaire heeft in december 2018 een eerste Michelinster behaald en is daarmee hét culinaire paradepaardje van het landgoed. Sinds januari 2022 is de keuken onder leiding van chef Arturo Dalhuisen.

Arturo heeft onder andere ervaring opgedaan bij voormalig Restaurant De Leest (3*) en behaalde eerder een Michelinster bij The White Room. Hij heeft zijn eigen, unieke signature waarbij hij invloeden van zijn mentor Jacob Jan Boerma als geen ander weet te combineren met zijn eigen, onuitputtelijke creativiteit. Samen met ons ambitieuze keukenteam zet hij elke dag weer alles op alles om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Bistro LOF
Bistro LOF is in mei 2021 geopend en daardoor de nieuwste aanwinst van het culinaire landgoed. Stoer, eigenzinnig en ongedwongen genieten van lokale producten, veelal uit de eigen moestuin. Onder leiding van Ewout Eleveld is Bistro LOF een laagdrempelig, gezellig en intiem restaurant, waar je zowel voor een kop koffie met appeltaart terecht kunt maar ook kunt genieten van het Chefs menu of de à la carte kaart. Bistro LOF behaalde in mei 2022 een Bib Gourmand; een waardering van Michelin voor laagdrempelige restaurants met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Events bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
In het Hoofdhuis bevinden zich diverse banqueting salons waarin met grote regelmaat vergaderingen, bruiloften en andere evenementen plaatsvinden. In het nabijgelegen Koetshuis bevindt zich een grote eventruimte waar zowel feestavonden, gala’s als culinaire diners wordt georganiseerd.

Wat betekent werken bij ons?
Wij zijn een gevarieerd en gedreven team, met op elk vakgebied ambitieuze collega’s met veel kennis en passie. Er is ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei; hier dragen we graag aan bij. Samen streven wij ernaar om onze gasten een unieke beleving te bezorgen. Niet de verwachtingen waarmaken, maar het overtreffen ervan staat bij Parc Broekhuizen centraal.

Ben je enthousiast over werken bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? We leren je graag kennen! Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is een divers bedrijf, dus stuur ons gerust een berichtje, ook wanneer jouw werkervaring of persoonlijkheid anders is dan “de standaard”. Neem dan contact op met onze collega Caroline via caroline.van.hogendorp@parcbroekhuizen.nl

Kijk tevens  hier om alle openstaande vacatures te bekijken. Tot ziens!

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu