UK
UK

Ontmoet het Team

Ambitie en Passie

Thomas Diepersloot

Thomas Diepersloot is de andere helft van het ‘droomteam’ van Parc Broekhuizen die zijn ervaring heeft opgedaan in restaurant de Leest onder leiding van Jacob Jan Boerma . Getrokken naar de opwindende, met adrenaline gevulde omgevingen van Michelin-keukens, deelt Thomas Diepersloot nu het roer van Voltaire met Robert Poel. “We vullen elkaar aan en versterken elkaar. We hebben elkaars vertrouwen en dat is wat de relatie zo speciaal en langdurig maakt, ”legt de chef uit. Zijn eten is vers en licht en bevat vaak Aziatische smaken en producten. Zijn culinaire benadering weerspiegelt de filosofie van één van zijn leermeesters, met behulp van technieken die een ‘wow-factor’ toevoegen aan de creaties.

Robert Poel

Een leerling van drie sterren chef Jacob Jan Boerma vanaf jonge leeftijd, Robert Poel incorporeert de filosofie van zijn mentor bij Voltaire, het fine-dining restaurant van Parc Broekhuizen. Met behulp van verse, seizoensgebonden ingrediënten, hetzij uit onze eigen tuin of persoonlijk geselecteerd door de lokale leveranciers. Robert Poel streeft ernaar om gasten een verrijkte en hoogwaardige ervaring te bieden “met iets speciaals”. Hij leidt een jong team met zijn partner, Thomas Diepersloot. Samen hebben de chef-koks hun eigen handtekening en creatieve toets op de gerechten van Voltaire gestempeld, waardoor de eenvoud van samenstelling en smaak op het bord verschijnt.

Jorick Schipper

In de afgelopen 3 jaar is Jorick één van de steunpilaren van de Voltaire keuken geworden. Nadat ook hij een deel van zijn opleiding had genoten bij Jacob Jan Boerma in Restaurant De Leest, wilde Jorick daarna graag verder groeien en leren in Voltaire. Dat heeft hij heel succesvol gedaan waardoor hij ondertussen is doorgegroeid tot Junior Souschef en m.n. als entremetier zich helemaal gespecialiseerd heeft in de groenten garnituren die zo’n cruciaal onderdeel van de typische Voltaire kookstijl zijn. Met zijn altijd kritische blik gaat er geen gerecht de keuken uit zonder dat ook Jorick daar zijn bijdrage aan geleverd heeft.

Yvo Kwak

Yvo heeft duidelijk zijn passie gevonden in het bieden van persoonlijke, informele en perfecte service aan onze gasten met een niet aflatend oog voor detail. Hij heeft een opmerkelijk talent voor combineren van gerechten en wijnen op zo’n manier dat de combinatie samen nog beter wordt dan de twee elementen op zichzelf. Yvo doet zijn uiterste best u zich thuis te laten voelen vanaf het moment dat u aankomt tot uw vertrek. Daarnaast deelt hij graag zijn wijnkennis met u. Het gehele team deelt zijn energie en is net zo betrokken.

Nils Snitselaar l Junior Sommelier

Nils leeft voor zijn passie: wijnen! Met zijn 20 jaar heeft hij een ongelooflijke wijnkennis opgebouwd en zijn wij trots om zijn talent in ons team te hebben!

Nils is echter zeker nog niet tevreden dus volgt hij op dit moment de opleiding WSET, niveau 3, en wil hij daarna de ‘Course of Master Sommelier’ gaan doen. Nils: “ Passie….? Écht plezier? Dat haal ik uit het adviseren van gasten bij hun wijnkeuze. Zo voelt werken voor mij als vrije tijd. Restaurant Voltaire draait met een jonge brigade. Daarbinnen ben ik één van de jongste sommeliers van Nederland. Dat legt een hoge druk op mij, maar zorgt er ook voor dat ik blijf groeien. Mijn liefde ligt bij wijnen waar veel over te vertellen valt, zoals waar de wijngaard van bekend is. Als ik zo’n glas inschenk, ga ik direct naar die kleine wijngaard in mijn gedachten. Ik vertel over de bodem, de druiven, de weersomstandigheden en al het werk wat er bij is komen kijken. Zo geniet óók ik van de wijn die ik onze gasten serveer.”

Anita Bos

Na werkzaam te zijn geweest in een mooie selectie van hotels in binnen- en buitenland, trad Anita eind 2018 in dienst bij Parc Broekhuizen. Daarvoor was zij o.a. 7 jaar lang General Manager van het Continental Amstel in Amsterdam. Toen Anita werd gevraagd om deel te nemen aan ons Boutique Hotel, was ze erg onder de indruk van de locatie, de prachtige natuur, de grandeur, de ambitie, de elegantie en het kwaliteitsniveau van alle details. Parc Broekhuizen biedt zoveel mogelijkheden, dat zij direct de uitdaging aannam om verder te helpen het imago en geschiedenis van dit opmerkelijke landgoed in het midden van Nederland op te bouwen.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu