ENG
ENG

Team Voltaire*

Sinds 2022 heeft Arturo Dalhuisen de leiding over de keuken van Restaurant Voltaire. We zijn trots om vanaf 1 april aan het Voltaire team te hebben kunnen toevoegen: Maître-Sommelier Arnold Zwartkruis, Sommelier Nils Snitselaar en Souschef Ivanildo Kamperveen.

Arnold Zwartkruis brengt een ongelooflijke ervaring mee naar Voltaire nadat hij eerder o.a. 9 jaar werkzaam was bij Inter Scaldes, 5 jaar bij Restaurant Aan de Zweth en 1 jaar bij De Lindenhof. Nils Snitselaar heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn focus helemaal op schone en eerlijke wijnen gelegd. Nils werkte eerder bij Voltaire voordat hij anderhalf jaar bij De Treeswijkhoeve als Sommelier heeft gewerkt.

Arturo verwelkomt in zijn keuken souschef Ivanildo Kamperveen. Ivanildo werkte eerder met Arturo bij The White Room voordat hij naar Restaurant Pure C ging. De afgelopen jaren werkte Ivanildo bij Soenil Bahadoer in De Lindenhof.

Met deze drie toevoegingen aan de keuken en service brigade staat er een prachtig team in Voltaire met veel ervaring, vakmanschap en een ongelooflijke culinaire ambitie waarmee we vol enthousiasme de toekomst tegemoet zien.

Bij Parc Broekhuizen staan, vanaf de opening in december 2016, culinair vakmanschap en gastvrijheid voorop. In het Hoofdhuis vindt u Restaurant Voltaire met de open keuken en een prachtige uitzicht over de vijver. In mei 2021 werd Bistro LOF geopend in de eeuwenoude boerderij van het landgoed. Er bevinden zich verder vier salons en een Koetshuis waar tal van evenementen plaatsvinden w.o. vergaderingen, diners en bruiloften. De 22 luxe hotelkamers ademen een bijzondere sfeer van luxe en modern comfort. Dit alles in een omgeving waar de geschiedenis letterlijk tastbaar is en omarmd wordt door ruimte en natuur.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu