UK
UK

Ontmoet het Team

Ambitie en Passie

Robert Poel | Michelin Chef *

“Alle creaties die tijdens je bezoek aan restaurant Voltaire op je bord worden gepresenteerd, zijn bereid met topingrediënten. Producten die ik zorgvuldig uitzoek bij de beste leveranciers uit de omgeving en gekweekt worden in onze moestuin op het landgoed. Samen met mijn brigade bied ik je een blijvende herinnering, op hoog culinair niveau. Dit doen we door elkaar elke dag te blijven uitdagen, te experimenteren met nieuwe en traditionele technieken, de producten te respecteren zoals ze zijn, goed uitgebalanceerde smaaksensaties toe te voegen en te kiezen voor hetgeen wat het seizoen te bieden heeft.”

Robert is een gedreven, ambitieuze chef die de brigade van Restaurant Voltaire elke dag uitdaagt om bijzondere gerechten te creëren. Onder leiding van Meesterkoks André van Doorn, Wim Zwaard en driesterren chef Jacob Jan Boerma, leerde hij de kneepjes van het vak en maakte hij kennis met zowel moderne als klassieke combinaties en kooktechnieken. Sinds 2016 heeft hij de leiding in restaurant Voltaire en haalde in 2018 zijn eerste Michelinster. Robert drukt zijn stempel door pure vakmanschap, samenstelling en respect voor de ingrediënten en smaak op het bord.

Quint van den Esschert | Chef Patisserie

Quint werkte bijna 2 jaar in de Voltaire keuken vanaf de opening en is sinds begin 2021 weer terug als Chef Patisserie. Hoewel Quint volledig allround is in alle onderdelen van de keuken, ligt zijn grote passie in de patisserie. Hij laat u genieten van prachtige desserts en een ruime selectie bonbons en friandises die u ook niet zult kunnen weerstaan.

Tip: neem een gevuld doosje Parc Broekhuizen bonbons mee naar huis om cadeau te geven of om zelf van na te genieten.

Henk Kemkes | Ontbijt Chef en Slager

Henk is onze veelzijdige collega die u verrast met een uniek ontbijt waarbij met zelfgemaakt brood, vleeswaren, kaassoorten, jam etc. Henk is van origine slager en dat proeft u zeker! Daarnaast is Henk verantwoordelijk voor steeds meer ingrediënten zoals onze chacuterie, patés etc.

Vera Bloos | Restaurant Manager 

Samen met Yvo, is Vera de enthousiaste, energieke Restaurant Manager die u direct op u gemak zal stellen en met al haar passie en vakkennis zal meenemen op een culinaire lunch of diner. Geen detail zal haar ontgaan tijdens uw verblijf.

Maarten Riebeek | Thee Sommelier 

Maarten is tijdens, maar ook buiten zijn werk om volledig gefocust op alles wat met thee te maken heeft. Veel van onze huisgemaakte ice-tea, limoncello, kombucha en cocktails komen van de hand van Maarten.

Anita Bos | General Manager 

Na werkzaam te zijn geweest in een mooie selectie van hotels in binnen- en buitenland, trad Anita eind 2018 in dienst bij Parc Broekhuizen. Daarvoor was zij o.a. 7 jaar lang General Manager van het Continental Amstel in Amsterdam. Toen Anita werd gevraagd om deel te nemen aan ons Boutique Hotel, was ze erg onder de indruk van de locatie, de prachtige natuur, de grandeur, de ambitie, de elegantie en het kwaliteitsniveau van alle details. Parc Broekhuizen biedt zoveel mogelijkheden, dat zij direct de uitdaging aannam om verder te helpen het imago en geschiedenis van dit opmerkelijke landgoed in het midden van Nederland op te bouwen.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu