UK
UK

 

Thomas Diepersloot

Thomas Diepersloot is de andere helft van het ‘droomteam’ van Parc Broekhuizen die zijn ervaring heeft opgedaan in verschillende restaurants met Michelin-sterren, zoals het restaurant van Jacob Jan Boerma.

Getrokken naar de opwindende, met adrenaline gevulde omgevingen van Michelin-keukens, deelt Thomas Diepersloot nu het roer van Voltaire met Robert Poel. “We vullen elkaar aan en versterken elkaar. We hebben elkaars vertrouwen en dat is wat de relatie zo speciaal en langdurig maakt, ”legt de chef uit. Zijn eten is vers en licht en bevat vaak Aziatische smaken en producten. Zijn culinaire benadering weerspiegelt de filosofie van consultant-chef Jacob Jan Boerma, met behulp van technieken die een ‘wow-factor’ toevoegen aan de creaties.

Ewout Eleveld

Ewout is de afgelopen 17,5 jaar de Keukenchef geweest achter Jacob Jan Boerma in Restaurant De Leest*** in Vaassen en was samen met Jacob Jan verantwoordelijk voor de indrukwekkende ontwikkeling met als hoogtepunt het behalen van 3 Michelin sterren in 2013. Samen waren ze verantwoordelijke voor vele internationale events.

Onder leiding van Ewout zal later dit jaar een mooi, nieuw concept toegevoegd worden aan Parc Broekhuizen. Nu De Leest eind 2019 zijn deuren gesloten heeft, zal Ewout al zijn vakmanschap en ervaring inzetten voor de volgende stap op Parc Broekhuizen en hier een eigen restaurant openen.

Robert Poel

Een leerling van drie sterren chef Jacob Jan Boerma vanaf jonge leeftijd,
Robert Poel incorporeert de filosofie van zijn mentor bij Voltaire, het fine-dining restaurant van Parc Broekhuizen.

Met behulp van verse, seizoensgebonden ingrediënten, hetzij uit onze eigen tuin of persoonlijk geselecteerd door de lokale leveranciers. Robert Poel streeft ernaar om gasten een verrijkte en hoogwaardige ervaring te bieden “met iets speciaals”. Hij leidt een jong team met zijn partner, Thomas Diepersloot. Samen hebben de chef-koks hun eigen handtekening en creatieve toets op de gerechten van Voltaire gestempeld, waardoor de eenvoud van samenstelling en smaak op het bord verschijnt.

Yvo Kwak

Yvo heeft duidelijk zijn passie gevonden in het bieden van persoonlijke, informele en perfecte service aan onze gasten met een niet aflatend oog voor detail. Hij heeft een opmerkelijk talent voor combineren van gerechten en wijnen op zo’n manier dat de combinatie samen nog beter wordt dan de twee elementen op zichzelf. Yvo doet zijn uiterste best u zich thuis te laten voelen vanaf het moment dat u aankomt tot uw vertrek. Daarnaast deelt hij graag zijn wijnkennis met u. Het gehele team deelt zijn energie en is net zo betrokken.

Nils Snitselaar l Junior Sommelier

Nils leeft voor zijn passie: wijnen! Met zijn 20 jaar heeft hij een ongelooflijke wijnkennis opgebouwd en zijn wij trots om zijn talent in ons team te hebben!

Nils is echter zeker nog niet tevreden dus volgt hij op dit moment de opleiding WSET, niveau 3, en wil hij daarna de ‘Course of Master Sommelier’ gaan doen.Nils: “ Passie….? Écht plezier? Dat haal ik uit het adviseren van gasten bij hun wijnkeuze. Zo voelt werken voor mij als vrije tijd. Restaurant Voltaire draait met een jonge brigade. Daarbinnen ben ik één van de jongste sommeliers van Nederland. Dat legt een hoge druk op mij, maar zorgt er ook voor dat ik blijf groeien. Mijn liefde ligt bij wijnen waar veel over te vertellen valt, zoals waar de wijngaard van bekend is. Als ik zo’n glas inschenk, ga ik direct naar die kleine wijngaard in mijn gedachten. Ik vertel over de bodem, de druiven, de weersomstandigheden en al het werk wat er bij is komen kijken. Zo geniet óók ik van de wijn die ik onze gasten serveer.”

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma is al vele jaren betrokken bij Parc Broekhuizen en is de Culinair Adviseur die onze Chefs en ons Serviceteam inspireert en begeleidt voor zowel Restaurant Voltaire, onze evenementen als ons jaarlijkse internationale gourmet festival, Chefs at the Parc. Jacob Jan is één van de drie Nederlandse chefs met 3 Michelinsterren. Nationaal en internationaal is hij betrokken bij een groot aantal culinaire evenementen, restaurants en concepten. In zijn voormalig eigen restaurant De Leest heeft hij zich gepresenteerd met zijn voorname smaken. In zijn gerechten combineert hij de beste lokale product, groenten, kruiden en specerijen. Daarnaast ook olie en speciale zuren om op een opmerkelijke manier balans te vinden in alle ingrediënten.

Anita Bos

Na werkzaam te zijn geweest in een mooie selectie van hotels in binnen- en buitenland, trad Anita eind 2018 in dienst bij Parc Broekhuizen. Daarvoor was zij o.a. 7 jaar lang General Manager van het Continental Amstel in Amsterdam. Toen Anita werd gevraagd om deel te nemen aan ons Boutique Hotel, was ze erg onder de indruk van de locatie, de prachtige natuur, de grandeur, de ambitie, de elegantie en het kwaliteitsniveau van alle details. Parc Broekhuizen biedt zoveel mogelijkheden, dat zij direct de uitdaging aannam om verder te helpen het imago en geschiedenis van dit opmerkelijke landgoed in het midden van Nederland op te bouwen.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu