ENG
ENG

Ontmoet het Team LOF

Ewout Eleveld (keukenchef)

Zeventien jaar lang bekwaamde Ewout Eleveld zich in de hogere kunsten van zuur, bitter, fris en zoet bij driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen van Jacob Jan Boerma en Kim Veldman. De eredivisie van de gastronomie. “Een toptijd”, zegt hij. “Altijd alles geven voor dat ene doel: De strijd om de tweede Michelinster en erna de derde. Hij beschrijft zijn tijd bij De Leest als een manier van leven. “Ik heb veel van Jacob Jan geleerd. Kwaliteit herkennen en respecteren. Weten waarom het ene boontje lekkerder is dan het andere. Creatief denken. Veel reizen. Veel eten. Fantastische, onbekende producten proeven.”

Sjef Verbruggen (restaurantmanager)

De bedieningsbrigade staat onder leiding van Sjef Verbruggen. Sjef is met recht een vakman te noemen; hij is gepassioneerd, deelt graag zijn kennis en is een echte gastheer. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij diverse bedrijven en op verschillende vakgebieden. Daarnaast heeft Sjef de opleiding Gastronoom – Sommelier afgerond en daarbij eveneens een diploma van WSET behaald. WSET is dé internationale wijnopleiding voor sommeliers en horecamedewerkers.

Ewout en Sjef zorgen samen met hun teams voor een ongedwongen, bourgondische lunch of diner. In mei 2022 werd Bistro LOF door de Michelingids gewaardeerd met een Bib Gourmand. Een Bib Gourmand wordt toegekend aan restaurants waar hoge kwaliteit wordt geserveerd voor een aantrekkelijke prijs.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu