UK
UK

Meeting at the Parc

Wie in 2019 had voorspelt dat er onder de huidige Corona omstandigheden als thuiswerken, Zoommeetings, Google teams gewerkt zou gaan worden had op weinig instemming kunnen rekenen. Toch is het nu een feit. Waar eerst ingezet werd op een situatie ‘die over zou gaan’ komt meer en meer het besef dat het wellicht minder energie kost om te leren leven met het virus, dan er tegen te vechten of te wachten tot alles ‘weer normaal’ wordt.

Vergaderen op de 1,5 meter zal voorlopig normaal zijn. Vergaderen is sowieso aan verandering onderhevig. De digitale ontwikkelingen hebben zich snel opgevolgd, het vergader ‘landschap’ verschuift. Vergaderen ‘live’ gaat over meer impact, meer over verbinding, zowel met de collega’s als met de organisatie. Binden en boeien is zelden zo belangrijk als nu, helemaal nu de thuiswerksituatie voorlopig voortduurt. Medewerkers hebben de behoefte aan deze ontmoetingen, voor inspiratie, motivatie en letterlijk bouwen aan het team. Vergaderen ‘live’ wordt teambuilding.

Hierbij hoort een setting die bijdraagt aan een flink aantal voorwaarden die de huidige tijd met zich meebrengt. Allereerst moet er ruimte zijn, zowel letterlijk als figuurlijk, het liefst terug naar de basis, de kern, onze natuur. Het moet er comfortabel zijn en een gevoel van veiligheid oproepen en het liefst met zo min mogelijk reisbewegingen om te voorkomen dat er met veel mensen contact is. Parc Broekhuizen voldoet aan al deze voorwaarden en heeft nog zoveel meer te bieden. In het Koetshuis is het luchtcirculatie systeem schoongemaakt en gecertificeerd, waarmee eventuele restanten van virussen tot 99% zijn vernietigd. Het Koetshuis zelf is groot genoeg om tot 25 personen op 1.5 meter deel te laten nemen. Het machtig mooie natuurgebied biedt rust en ruimte, het hotel is met zijn excellente service meer dan comfortabel te noemen en naast restaurant Voltaire* beschikken wij over een tweede restaurant, een laagdrempelige bistro, waardoor de mogelijkheden tot een meerdaags verblijf eindeloos te variëren zijn.

Teambuilding op het Parc

Naast de juiste setting verzorgt Parc Broekhuizen graag een lokale activiteit. Er zijn er velen op te noemen, wandelen, fietsen, hutten bouwen onder supervisie van Staatsbosbeheer, vogel spotten en een historische wandeling op landgoed Parc Broekhuizen. In het najaar van 2020 hebben wij daarnaast de workshop schaapshoeden geïntroduceerd, gegeven door schaapsherder Daniel en zijn hond Lily. De deelnemers leren hoe een goede samenwerking alles in beweging zet, hoe de groepsdynamiek is en hoe men zich verhoudt tot de groep en dat verbinding met de natuur een natuurlijke rust en overwicht biedt.

Een andere workshop (vanaf april 2021 te boeken) is die van de Imkers van Parc Broekhuizen. Teamworkshop ‘Bij de Bij’ met honingbijen. Geen ander volk blinkt zo uit in samenwerking. De honingbijen leren ons dat alle lagen van de bijenpopulatie belangrijk zijn voor het welzijn van het hele volk. Het sleutelwoord is communicatie.  Naast leuk naslagmateriaal en uiteraard honing voor thuis, neem je onder begeleiding van de imkers ook een kijkje bij het bijenvolk en zie je met eigen ogen hoe de bijenvolken leven en werken op het landgoed!

Ons meest recente (nog in ontwikkeling zijnde) workshop heeft alles te maken met onze fantastische moestuin. Meer een ontspannende activiteit na een dag vol inspiratie, die ingaat op de geneeskundige werking van diverse kruiden, het samenstellen van de juiste kruidenthee en zelfs een recept voor een zelf te maken likeur!

Uiteraard hebben wij meer informatie, geven we graag advies om tot een programma te komen wat bij uw organisatie past en verzorgen wij alles rondom het vergaderen anno 2021! Mail met sales@parcbroekhuizen.nl of bel 0343 74 58 58.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu