ENG
ENG

Meeting at the Parc

Vergaderen op de 1,5 meter zal voorlopig normaal zijn. Vergaderen is sowieso aan veran­dering onderhevig. De digitale ontwikkelingen hebben zich snel opgevolgd, het vergader ‘landschap’ verschuift. Vergaderen ‘live’ gaat over meer impact, meer over verbinding, zowel met de collega’s als met de organisatie.

Binden en boeien is zelden zo belangrijk als nu, helemaal nu de thuiswerksituatie voorlopig voortduurt. Medewerkers hebben de behoefte aan deze ontmoetingen, voor inspiratie, motivatie en letterlijk bouwen aan het team. Vergaderen ‘live’ wordt teambuilding.

Hierbij hoort een setting die bijdraagt aan een flink aantal voorwaarden die de huidige tijd met zich meebrengt. Allereerst moet er ruimte zijn, zowel letterlijk als figuurlijk, het liefst terug naar de basis, de kern, onze natuur. Het moet er comfortabel zijn en een gevoel van veiligheid oproepen en het liefst met zo min mogelijk reisbewegingen om te voorko­men dat er met veel mensen contact is.

Parc Broekhuizen voldoet aan al deze voorwaarden en heeft nog zoveel meer te bie­den. In het Koetshuis is het luchtcirculatie systeem schoongemaakt en gecertificeerd, waarmee eventuele restanten van virussen tot 99% zijn vernietigd.

Het Koetshuis zelf is groot genoeg om tot 25 personen op 1.5 meter deel te laten nemen. Het machtig mooie natuurgebied biedt rust en ruimte, het hotel is met zijn excellente ser­vice meer dan comfortabel te noemen en naast restaurant Voltaire* beschikken wij over een tweede restaurant, een laagdrempelige bistro, waardoor de mogelijkheden tot een meerdaags verblijf eindeloos te variëren zijn.

Uiteraard hebben wij meer informatie, geven we graag advies om tot een programma te komen wat bij uw organisatie past en verzorgen wij alles rondom het vergaderen anno 2021! Mail met sales@parcbroekhuizen.nl of bel 0343 74 58 58.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu