ENG
ENG

Culinair Adviseur Jacob Jan Boerma ***

Culinair adviseur Restaurant Voltaire*

Jacob Jan Boerma is al jaren nauw betrokken bij Parc Broekhuizen als culinair adviseur van Restaurant Voltaire. In 2014 werd zijn restaurant ‘De Leest’ in Vaassen bekroond met drie Michelinsterren. Vandaag de dag is Jacob Jan nationaal en internationaal betrokken bij een groot aantal culinaire evenementen, restaurants en concepten. Jacob Jan heeft een voorliefde voor frisse tonen, zuren en specerijen. Hij deelde deze voorliefde met Robert Poel, die vanaf de opening tot en met december 2021 verantwoordelijk was voor de keuken. Robert werkte jarenlang in de keuken van De Leest voordat hij Chef werd van Restaurant Voltaire. Vanaf januari 2022 heeft Arturo Dalhuisen de leiding in de keuken. Ook hij komt uit ‘de stal van Jacob Jan’ en ook in zijn gerechten zijn deze basiselementen direct te herkennen.

Over Arturo zegt Jacob Jan:
“Natuurlijk fantastisch om in dit prachtige restaurant met hem samen te kunnen gaan werken. Ik kijk er zeer naar uit om hem hierbij te ondersteunen en hier een volgende stap te kunnen gaan zetten”.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu