UK
UK

Reinigen – Ontgiften – Activeren

Grown Alchemist biedt de perfecte combinatie van geavanceerde natuurlijke alchemie en cosmetische wetenschap. Vandaar dat wij u hier graag kennis mee laten maken tijdens uw verblijf. Grown Alchemist-formuleringen vertegenwoordigen de unieke synergie tussen biologie en cosmetische chemie, waardoor biocompatibele schoonheid ontstaat. De natuurlijke actieve ingrediënten worden door het lichaam herkent, waardoor de moleculaire structuur beter wordt toepast. Hierdoor zal de effectiviteit en de anti-verouderingsresultaten toenemen. Deze verhoogde werkzaamheid is het resultaat van de internationale vooruitgang. Het cosmetische onderzoek maakt een nieuwe generatie van formuleringen voor huidverzorging, body crème en haarverzorging mogelijk.

Innovatieve alchemistische en effectieve formules bestaan ​​uit wetenschappelijk geavanceerde natuurlijke cel-communicerende ingrediënten, waaronder neuropeptiden, tetra-peptiden. Tetra-eptiden, tocotrienolen en geavanceerde hygroscpische actieve stoffen die schoonheid herstellen met superieure resultaten. De wetenschappelijk innovatieve formules pakken deze invloeden op en veranderen de manier waarop het lichaam de huid herstelt en regenereert. Deze krachtige cosmeceuticals bevorderen cellulair herstel en repareren, reinigen en ontgiften daarmee uw huid. De visuele levendigheid en gezondheid van uw huid zullen hierdoor vrijkomen. Hun begrip van cellulaire verbetering en voedingsstofmetabolisering evenals de bescherming van uw gezondheid vertegenwoordigt een nieuwe evolutie van capabele gezonde huidverzorging.

Het was de focus en het onderzoek van Grown Alchemist om de gezondheid van de cellen te ontdekken. Hierdoor werd het unieke huidverzorgingssysteem ontwikkeld: Reinigen – Ontgiften – Activeren van gezonde cellen. De cellen zullen hiermee op een hoger niveau functioneren en ervoor zorgen dat de huid effectiever presteert. Zelfs als de stress van de dag het hoofd kan bieden -dagelijkse blootstelling en levensstijl. Aangezien de cellen de basis vormen van alle structuren in het lichaam, vergroten gezonde cellen het vermogen van de huid tot zelfherstel, wat uiteindelijk zal leiden tot de beste resultaten.

De gezonde filosofie van Grown Alchemist staat achter elk product en hun formuleringen zijn Cosmos goedgekeurd en gecertificeerd door de ACO (Australien Certified Organic). Grown Alchemist test hun producten en ingrediënten niet op dieren. Productverpakkingen zijn gemaakt van glas en gehard premium PET-plastic, één van de meest gerecyclede materialen ter wereld en ook het meest niet- uitlogend en inert. Dit type verpakking zorgt ervoor dat het product net zo gezond en krachtig blijft als de dag waarop het werd gemaakt.

Grown Alchemist citaat:

‘De broers, die al jaren producten voor andere merken hadden ontwikkeld, besloten hun eigen huidverzorgingsprogramma te creëren met een mandaat om alleen gezonde, effectieve ingrediënten te gebruiken. Al meer dan tien jaar voorafgaand aan de lancering brachten hun onderzoek hen over de hele wereld op zoek naar deze effectieve ingrediënten en superieure expertise in de industrie. Grown Alchemist heeft nu trots een team van cosmetische chemici gevestigd in Londen, Parijs en Australië, allemaal achtereenvolgens in het streven naar perfect formules die de werkzaamheid aantonen die krachtig genoeg is om schoonheid te ontwikkelen door je huid, haar-textuur en uiterlijk te transformeren’.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu