Vanaf januari 2022 neemt Arturo Dalhuisen de verantwoordelijkheid voor de keuken van Restaurant Voltaire op zich. Arturo kookte bij Restaurant Daalder en behaalde zijn eerste Michelin ster in The White Room van Grand Hotel Krasnapolsky. Ook was hij 3 jaar souschef bij Jacob Jan Boerma in De Leest ***, won in 2010 het NK Jonge Koks tot 25 jaar en was één van de jonge chefs die werd gevolgd in de culinaire documentaire ‘De Nieuwe Garde’.
Het behalen van zijn eerste Michelin ster bij The White Room inspireerde, smaakte naar meer, en sterkte Arturo in zijn drive om een tweede ster te proberen te behalen. Toen de kans zich voordeed om de leiding in de keuken van Restaurant Voltaire op zich te nemen, aarzelde hij dan ook geen moment. Het was duidelijk dat hij op deze plek in Nederland zijn droom wilde gaan verwezenlijken. De plek is zó uniek en divers dat hij zich geen betere locatie kon voorstellen om zijn eigen signature neer te gaan zetten. Een plek mét historische moestuin bovendien, waar volop groenten, kruiden en vruchten groeien die geweldig combineren met de elegante, lichte kookstijl die zo typerend is voor Arturo.
Klik hier voor het artikel van Michelin.