UK
UK

Robert Poel

Een leerling van drie sterren chef Jacob Jan Boerma vanaf jonge leeftijd, Robert Poel incorporeert de filosofie van zijn mentor bij Voltaire, het fine-dining restaurant van Parc Broekhuizen.

Met behulp van verse, seizoensgebonden ingrediënten, hetzij uit hun eigen tuin of persoonlijk geselecteerd bij lokale leveranciers, streeft Robert Poel ernaar om gasten een verrijkte, hoogwaardige ervaring te bieden “met iets speciaals”. Hij leidt een jong team met partner en vriend, Thomas Diepersloot. Samen hebben de chef-koks hun eigen handtekening en creatieve toets op de gerechten van Voltaire gestempeld, waardoor de eenvoud van samenstelling en smaak op het bord schijnt.

Thomas Diepersloot

Thomas Diepersloot is de andere helft van het ‘droomteam’ van Parc Broekhuizen die zijn ervaring heeft opgedaan in verschillende restaurants met Michelin-sterren van natuurlijk ook Jacob Jan Boerma.

Getrokken naar de opwindende, met adrenaline gevulde omgevingen van Michelin-keukens, deelt Thomas Diepersloot nu het roer van Voltaire met Robert Poel. “We vullen elkaar aan en versterken elkaar. We hebben elkaars vertrouwen en dat is wat de relatie zo speciaal en langdurig maakt, ”legt de chef uit. Zijn eten is vers en licht en bevat vaak Aziatische smaken en producten. Zijn culinaire benadering weerspiegelt de filosofie van consultant-chef Jacob Jan Boerma, met behulp van technieken die een ‘wow-factor’ toevoegen aan de creaties.

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma is al vele jaren betrokken bij Parc Broekhuizen en is de Culinaire adviseur die onze chefs en serviceteam begeleidt voor zowel restaurant Voltaire, onze evenementen als onze jaarlijkse internationale culinaire evenementenchefs in het Parc. Jacob Jan is een van de 3 Nederlandse chefs met 3 Michelinsterren. Nationaal en internationaal is hij betrokken bij een groot aantal culinaire evenementen, restaurants en concepten. In zijn eigen restaurant De Leest staat hij bekend om zijn voorname smaken. In zijn gerechten combineert hij het beste lokale product, groenten, kruiden en specerijen maar ook olie en speciale zuren op een opmerkelijke manier om balans te vinden in alle ingrediëntenbouwcursussen met lichte structuren.

Yvo Kwak

Yvo heeft duidelijk zijn passie gevonden in het bieden van persoonlijke, informele en perfecte service aan onze gasten met niet aflatende oog voor detail. Hij heeft een opmerkelijk talent voor het combineren van gerechten en wijnen op zo’n manier dat de combinatie samen nog beter wordt dan de 2 elementen op zichzelf. Yvo zal zijn uiterste best doen om u zich thuis te laten voelen vanaf het moment dat u aankomt en hij zal zijn wijnkennis graag met u delen. Zijn team deelt zijn energie en is net zo betrokken als hijzelf is.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu