UK
UK
Menu Emilie
Ontdek meer
Restaurant Voltaire*

Beleef een eigenzinnige Michelin-ervaring op een unieke locatie te midden van de Utrechtse Heuvelrug. Chef-kok Robert Poel en zijn brigade nemen u mee op een gastronomische reis vol ontdekkingen, inventieve gerechten en een onberispelijke service, in een moderne en ontspannen sfeer.

Over restaurant Voltaire*

Liefde voor pure producten en voor het vak. Restaurant Voltaire brengt de passie naar de tafel en geeft je letterlijk een kijkje in de keuken. Eén waarin de jonge, ambitieuze Michelin Chef Robert Poel de scepter zwaait en het allemaal draait om geur, beleving, gebalanceerde smaaksensaties, diepgang in gerechten en unieke details. Schuif aan in een comfortabele setting en laat u door ons verrassen op de meest persoonlijke manier!

Menu Voltaire
Ontdek meer
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

“Alle creaties die tijdens je bezoek aan restaurant Voltaire op je bord worden gepresenteerd, zijn bereid met topingrediënten. Producten die ik zorgvuldig uitzoek bij de beste leveranciers uit de omgeving en gekweekt worden in onze moestuin op het landgoed. Samen met mijn brigade bied ik je een blijvende herinnering, op hoog culinair niveau. Dit doen we door elkaar elke dag te blijven uitdagen, te experimenteren met nieuwe en traditionele technieken, de producten te respecteren zoals ze zijn, goed uitgebalanceerde smaaksensaties toe te voegen en te kiezen voor hetgeen wat het seizoen te bieden heeft.”

De Chefs
Ontdek meer
3 gangen lunch €60,00
Ontdek meer
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu