ENG
ENG

Vergaderen op Culinair landgoed Parc Broekhuizen

De diverse ruimtes in het Hoofdhuis en de grote zaal in het nabijgelegen Koetshuis lenen zich uitstekend voor onder andere vergaderingen, brainstormsessies en productpresentaties.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen biedt diverse vergaderarrangementen aan, desgewenst in combinatie met een lunch en/of diner in één van onze privé ruimtes, in Bistro LOF of in Restaurant Voltaire. Naast de arrangementen kunnen wij uiteraard ook samen met u een bijeenkomst op maat samenstellen.

Bistro LOF kenmerkt zich door de ongedwongen uitstraling en de stoere, natuurlijke materialen en kleuren. Het eten doet zijn naam eer aan: Local Organic Food. De uitstraling van Restaurant Voltaire* is daarentegen elegant en geraffineerd te noemen, waar gasten worden verwent met culinaire, verfijnde gerechten en de mooiste wijnen. Maak voor een complete beleving, kennis met beide restaurants.

Arrangementen
Wij bieden onder andere 4-uurs en 8-uurs vergaderarrangementen aan. Wilt u een 2-daags evenement bij ons organiseren? Ook dit is mogelijk! Wij beschikken over 22 hotelkamers waardoor alles op één locatie samenkomt.

Het 4-uurs vergaderarrangement bestaat uit:
– Ontvangst met koffie, thee, koekjes en vers fruit
– Een vergaderopstelling met flipover, blocnotes en pennen
– Koffie, thee, plat- en bruiswater gedurende het evenement
– Een sandwichlunch met soep, salade, sappen en melk
– Een ochtend- of middagbreak met een lekkernij uit de patisserie

Het 8-uurs vergaderarrangement bestaat uit:
– Ontvangst met koffie, thee, koekjes en vers fruit
– Een vergaderopstelling met flipover, blocnotes en pennen
– Koffie, thee, plat- en bruiswater gedurende het evenement
– Een sandwichlunch met soep, salade, sappen en melk
– Een ochtendbreak met een lekkernij uit de patisserie en een middagbreak met een huisgemaakte snack

Zalen
Wij beschikken over De Ante Chambre, De Blauwe Kamer, De Salon, De Schilderijenkamer en De Serre in het Hoofdhuis en over het naastgelegen Koetshuis. Klik op de gewenste ruimte om meer informatie en foto’s te bekijken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging van de ruimtes? Neem dan contact op met ons salesteam via 0343-745858 of sales@parcbroekhuizen.nl.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu