ENG
ENG

Vergaderen op Culinair landgoed Parc Broekhuizen

De diverse ontvangstruimtes in het Hoofdhuis en de grote zaal in het nabijgelegen Koetshuis lenen zich uitstekend voor brainstormsessies, vergaderingen, productpresentaties enzovoorts.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen biedt, afhankelijk van uw budget, diverse vergaderarrangementen aan, desgewenst in combinatie met een lunch en/of diner in Bistro LOF of Restaurant Voltaire. Naast de arrangementen kunnen wij uiteraard ook samen met u een bijeenkomst ‘op maat’ samenstellen.

Bistro LOF kenmerkt zich door de ongedwongen uitstraling en de stoere, natuurlijke materialen en kleuren. De uitstraling van Restaurant Voltaire* daarentegen is elegant en geraffineerd te noemen. Maak voor een complete beleving, kennis met beide restaurants.

Restaurant Voltaire*, bekroont met een Michelinster in 2018, verwent haar gasten met culinaire, verfijnde gerechten die allen het signatuur van ‘zurig, fris en licht’ dragen. Ware smaaksensaties gecombineerd met mooie wijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging van de ruimtes? Neem dan contact op met ons salesteam via 0343-745858 of sales@parcbroekhuizen.nl

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu