ENG
ENG

Vergaderen op Culinair landgoed Parc Broekhuizen

Ons Hoofdhuis leent zich, ook door zijn prachtige ligging, zeer goed voor inspirerende ses-sies en bijeenkomsten of vergaderingen. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bedrijfsevent, presentatie of congres. De mogelijkheden op het Parc zijn einde-loos, zeker in combinatie met onze restaurants Voltaire* en bistro LOF.

De vergaderarrangementen van Culinair landgoed Parc Broekhuizen zijn uitgebreid en bevatten onder meer een lunch in bistro LOF en een diner, afhankelijk van de wensen en het budget, in restaurant Voltaire* of bistro LOF.

Bistro LOF kenmerkt zich door robuuste, natuurlijke materialen en kleuren, is stoer en onge-dwongen waar restaurant Voltaire* elegant en geraffineerd is en serveert bij onze verga-derarrangementen een uitgebreide lunch met sandwiches en soep van de dag.

Restaurant Voltaire*, bekoont met een Michelinster in 2018, verwent haar gasten met culinaire gerechten die allen het signatuur van zurig, fris en licht dragen. Ware smaaksen-saties gecombineerd met mooie wijnen.

Alle combinaties zijn mogelijk, wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op via sales@parcbroekhuizen.nl

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 (0)343-745858 Boek nu