UK
UK

Tweede Restaurant Coming Soon

Sinds eind 2019 wordt er hard gewerkt om in de oude boerderij een 2e restaurant te openen in november 2020: De oude boerderij, gelegen naast de Orangerie, is historisch gezien de verzamelplaats waar alle geoogste gewassen, groenten, fruit en kruiden verzameld werden die groeiden op het uitgestrekte landgoed. De eerste tekeningen en foto’s van deze bijzondere plek laten ook de moestuin zien voor de boerderij. Deze is, helemaal volgens historisch ontwerp, in ere hersteld.

In de boerderij, de naam van de bistro houden we nog even geheim, vormt een mooie uitbreiding op het huidige aanbod van Parc Broekhuizen. Hier zal Ewout Eleveld de culinaire scepter gaan zwaaien. Hij zal een bijzonder concept lanceren: een bistro met alle elan van het landgoed, met een laagdrempelige sfeer en aantrekkelijke prijsstelling. We serveren simpel, (h)eerlijk eten met duurzame producten en veel groenten die we kweken in onze eigen moestuin.

Het wordt een plek waar hotelgasten de 2e avond kunnen eten (nadat ze de eerste avond gekozen hebben voor Restaurant Voltaire), waar lokale gasten kunnen lunchen of dineren etc. Om u verder enthousiast te maken: de boerderij is puur, stoer en ongerept met een grote open keuken, een Chefs Table om te eten midden in de keuken, een opkamer, serre met uitzicht op de moestuin en groot terras.

Ewout Eleveld

Ewout is de afgelopen 17,5 jaar de Keukenchef geweest achter Jacob Jan Boerma in Restaurant De Leest*** in Vaassen en was samen met Jacob Jan verantwoordelijk voor de indrukwekkende ontwikkeling met als hoogtepunt het behalen van 3 Michelin sterren in 2013. Samen waren ze verantwoordelijke voor vele internationale events. Onder leiding van Ewout zal later dit jaar een mooi, nieuw concept toegevoegd worden aan Parc Broekhuizen.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu