ENG
ENG

CULINAIRE START VAN HET JAAR 2023

TRUFFELDINER OP 14 EN TRUFFELLUNCH OP 15 JANUARI 2023

We beginnen het jaar op culinair niveau : Jacob Jan Boerma *** en onze Events Chef  Peter Paul van den Breemen koken deze dagen met één van de mooiste ingrediënten die er te vinden zijn: wintertruffel.

Zaterdag 14 januari 5-gangen truffeldiner: > inclusief aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie of thee  à € 165,00 pp. Ontvangst 19.00 uur; einde ca 23.30 uur. Reserveer hier uw tafel.

Zondag 15 januari 4-gangen truffellunch: > inclusief aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie of thee  à € 145,00 pp. Ontvangst 12.00 uur; einde ca 16.00 uur. Reserveer hier uw tafel

Voor meer informatie: info@parcbroekhuizen.nl of 0343-745858

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu