ENG
ENG

Stay 3 Pay 2* – Summer At The Parc

 

Ons landgoed en omliggend natuurpark Utrechtse Heuvelrug is ideaal voor uw staycation vol fiets- en wandelplezier maar biedt ook veel mogelijkheden op het gebied van kunst, culinair en historie. Verblijf deze zomer drie doordeweekse nachten bij ons en u krijgt de laatste nacht van ons aangeboden; is dat geen mooi begin van de zomer?

Het arrangement houdt het volgende in:

  • Drie overnachtingen op een Koetshuis kamer of een Small-, Medium-, of Large Loft.
  • Drie ochtenden een uitgebreid à la carte ontbijt
  • Destination Guide van de Utrechste Heuvelrug met onze persoonlijk geselecteerde tips
  • Gratis gids ‘Sculptures At The Parc’ – beeldenexpositie op ons landgoed
  • Complimentary minibar met verfrissingen

*Deze aanbieding is enkel geldig met aankomst op zondag, maandag of dinsdag in de maanden juli en augustus 2022 en is op basis van beschikbaarheid.  

Culinair:
Bij dit arrangement is diner niet inbegrepen. Houdt u er rekening mee dat Restaurant Voltaire een zomersluiting hanteert van 30 juli t/m 15 augustus. Bistro LOF is gesloten op dinsdag en woensdag.

Op zondag, maandag en donderdag plaatsen we graag een tafelreservering voor lunch of diner bij Bistro LOF.

Na het plaatsen van uw reservering ontvangt u een overzicht met culinaire restaurantsuggesties in de regio; u kunt dan naar eigen keuze een reservering bij een van de restaurants plaatsen voor de overige dagen.

U kunt ons ‘Stay 3 Pay 2’ arrangement boeken voor een Koetshuis kamer of een Small-, Medium- of Large Loft. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar: info@parcbroekhuizen.nl of te bellen naar 0343-745858, u kunt ook boeken via boekingspagina.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu