ENG
ENG

Verbeelding geeft ons de mogelijkheid om te interpreteren en op zoek te gaan naar nieuwe vormen van kijken en denken. Het is de basis voor inspiratie en nieuwe ideeën en speelt een belangrijke rol in ons leervermogen. Verbeelding stelt ons in staat verder te denken dan wat ons geleerd is of van onze overtuigingen. Het zet aan tot creativiteit en het nemen van initiatieven.

Via deze audiotour vertellen wij u per object, kort, in ongeveer één minuut, meer over het werk en over de kunstenaar die het ontwikkelde. De serie bestaat uit 31 sculpturen. Vijfentwintig zijn er buiten geëxposeerd. De route eindigt binnen in het monumentale hoofdhuis, waar u in vitrines bijzondere kleine plastieken kunt bezichtigen van Arthur Spronken.

In uw loop tussen de beeldwerken, kunt u de audiotour pauzeren en opnieuw aanzetten wanneer u bij het volgende kunstwerk aankomt.

 

 

Gedurende de wandeling kunt u de werken bewonderen van: Antoine Poncet, Armando, Arthur Spronken, Caius Spronken, David Bade, Eja Siepman van den Berg, Eric Claus, Fons Bemelmans, Gerti Bierenbroodspot, Heleen Levano, Herman Brood, Jan Verschoor, Josua Wechsler, Margot Zweers, Nic Jonk, Sarah van Sonsbeeck en Shinkichi Tajiri.

Bekijk hier een overzicht van en uitleg over de sculpturen.

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen wenst u veel plezier en inspiratie toe bij Art at the Parc 2023.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu