ENG
ENG

In de wereld van vandaag zoeken we naar rust, ruimte en vrijheid.

Op Parc Broekhuizen realiseren we hoe bevoorrecht we zijn met de inspirerende natuur en combineren we deze elementen in onze Retreat Arrangementen. Samen met experts Lisette Horbeek en Jennifer Bardoul hebben we een driedaags Retreat Arrangement samengesteld, inclusief twee overnachtingen en aangepaste maaltijden.

Dit arrangement biedt optimale persoonlijke aandacht en is beschikbaar voor één of twee personen.

Lisette en Jennifer dompelen deelnemers onder in een bijzonder programma:

– 1,5 uur yoga
– 2 uur Loslaat-sessie
– 2 uur wandel coaching
– Een persoonlijke zielsreading/ reading van de geboortedatum
– 2 uur meditatie met een opdracht of bepaald thema (dit kan ook in groepsverband)
– 1 uur Tai chi

Daarnaast is er ook een variant voor één dag met voorovernachting en/of met meerdere personen mogelijk.

De prijs van het driedaagse arrangement is afhankelijk van het gewenste kamertype en bieden wij aan vanaf 1700,- euro per persoon. De prijs is inclusief het retreat-programma, twee overnachtingen en alle maaltijden (exclusief dranken bij de lunches en diners).

De arrangementen zijn op maat voor u gemaakt. Neem contact met ons op om de rust, ruimte en vrijheid op Parc Broekhuizen te ervaren.

tel. 0343 74 58 58 of via sales@parcbroekhuizen.nl

 


 

Lisette Horbeek

Lisette raakte als tiener gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest na het zien van de Shaolin monniken en haar karatetrainingen.

Na het behalen van de zwarte band in karate begon ze met de Yoga-opleiding Saswhitha en later met Tai Chi Tao, waarbij ze twee jaar privéles volgde bij een Chinese grootmeester. Haar reizen, werk als fotomodel en opleidingen in Oosterse bewegingen hebben haar gevormd.

Lisette’s passie is om mensen te stimuleren goed voor zichzelf te zorgen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. In haar lessen combineert ze verschillende disciplines om mensen te inspireren en motiveren om in balans te blijven, zowel van binnen als van buiten.

 

Jennifer Bardoul

Jennifer Bardoul is een healend lifecoach en huidspecialist met een missie om op een niet zweverige manier en met humor een brug te slaan tussen de aardse en spirituele wereld.

Van jongs af aan voelde ze een verbinding met de ‘onzichtbare wereld’ wat zich uitte in hypersensitiviteit en later ontdekte ze haar helderziende gaven. Met meer dan veertig jaar ervaring reist ze tussen de werelden en past ze dit toe in haar behandelingen, readings en ceremonies. Als ervaringsdeskundige weet ze hoe het universum kan helpen bij heling en het ervaren van diep plezier, en hoe je kunt samenwerken met het universum om te manifesteren wat je echt wilt.

Jennifer is een zeer gelukkig mens en geniet volop van het leven, en ze wenst dit diepe genot en geluk aan iedereen toe. Haar oorspronkelijke achtergrond ligt in huidverzorging en ze heeft zich gespecialiseerd in beauty healing en lifestyle. In 2022 startte ze ‘Connected Women’ voor een ‘Spiritual Beauty Experience’.

 

De wens van Lisette en Jennifer

“Dat je tijdens de retreat bruikbare tools mee naar huis krijgt om daadwerkelijk stappen te zetten en het niet alleen bij een prachtige ervaring blijft maar je de retreat echt kunt integreren in je dagelijks leven.”

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu