ENG
ENG

Parc Broekhuizen Magazine – discover

Het historische, maar tegelijkertijd nieuwe, moderne , ontworpen Boutique Hotel l Restaurant Voltaire is in december 2016 geopend met de visie om een ​​nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten  en kwaliteit te brengen tijdens een verblijf in het Parc.
Het landgoed bevat 22 speciale suites en kamers in het hoofdgebouw en het koetshuis, restaurant Voltaire (dat in december 2018 zijn eerste Michelin-ster heeft gekregen), 5 prachtige salons (voor intieme evenementen tot 150 gasten) en, ons historische, grote koetshuis (voor evenementen tot 400 gasten) en prachtige terrassen. 

De vermelding van de locatie dateert uit de 12e15e eeuw, toen rijke zakenmensen uit Amsterdam de rustige en inspirerende schoonheid van de omgeving zo dicht bij de stad ontdekten en hier hun tweede huizen bouwden. Zie onze historische sectie voor veel meer details.
Het landgoed onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend; en is gemakkelijk toegankelijk en centraal gelegen van alle kanten van het land, evenals België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, enz. Het werd een icoon voor gasten op zoek naar kwaliteit die inspiratie vinden in de historische details die prachtig worden aangevuld met moderne kunst en intrigerend nieuw ontwerp evenals fijnproevers die elk detail van onze geweldige keuken, wijnkaart en toegewijde diensten waarderen. Al na 2 jaar van opening heeft Parc Broekhuizen al zijn voetafdruk geplaatst en staat het bekend om zijn persoonlijke, informele maar zeer attente service en ontspannen sfeer waar je je speciaal zult voelen vanaf het moment dat je het hoofdgebouw in de verte ziet verschijnen. We zijn erg trots op het gezegde van onze vaste gasten over hun beleving tijdens hun verblijf ‘op het parc’. 

Locatie: In het midden van het land, goed toegankelijk van alle kanten.
Slechts 45 minuten van Amsterdam, 1 uur van Schiphol, 1 uur van Den Haag, 15 minuten van Utrecht en Arnhem, vindt u ons landgoed Parc Broekhuizen in het midden van het land, in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug met daarbij ook ruime, gratis parkeergelegenheid. Daarom is de locatie meer dan geschikt voor elk evenement, vergadering of afspraak waaraan gasten uit verschillende delen van Nederland deelnemen.
De unieke omgeving te midden van het grote gebied van het eeuwenoude bos, biedt alle gelegenheid om te wandelen, wandelen, fietsen en golfen op de nabijgelegen (8 km) 27-holes golfbaan van Anderstein. Bij het verlaten van de snelweg, word je meteen omringd door de natuur, typische landwegen, kleine dorpjes vol tradities en na deze weg gedurende 10 minuten te hebben gevolgd, voel je de bruisende stadsgeluiden en het hectische leven wegvallen. Na 10 minuten rijden ziet u plotseling de verrassende gebouwen van ons landgoed verschijnen en na het volgen van onze toegangspoort gaat u een ander tijdperk binnen waarin u op alle mogelijke manieren inspiratie zult opdoen.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31(0)343-745858 Boek nu