UK
UK

Parc Broekhuizen Magazine – discover

Het historische, maar tegelijkertijd nieuwe, moderne, ontworpen Boutique Hotel l Restaurant Voltaire | Bistro LOF is in december 2016 geopend met de visie een ​​nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen tijdens een verblijf in het Parc.

Parc Broekhuizen bevat 22 speciale suites en kamers in het Hoofdhuis en het Koetshuis, Restaurant Voltaire & Bistro LOF (ontving in december 2018 zijn eerste Michelin-ster), vier prachtige salons (voor intieme evenementen tot 150 gasten), het historische Koetshuis (voor evenementen tot 400 gasten) en onze prachtige terrassen.

De vermelding van de locatie dateert uit de 12e en 15e eeuw, toen rijke zakenmensen uit Amsterdam de rustige en inspirerende schoonheid van de omgeving zo dicht bij de stad ontdekten en hier hun tweede huizen bouwden. Zie onze historische sectie voor veel meer details. Parc Broekhuizen onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend. Het is gemakkelijk toegankelijk en centraal gelegen en bereikbaar van alle kanten in het land, evenals België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het werd een icoon voor gasten, die op zoek waren naar kwaliteit en inspiratie halen uit de historische details. Deze details worden prachtig aangevuld met moderne kunst en intrigerend nieuw ontwerp. Evenals fijnproevers die elk detail van onze geweldige keuken, wijnkaart en toegewijde diensten waarderen. Al na 2 jaar van opening heeft Parc Broekhuizen zijn voetafdruk geplaatst en staat het bekend om zijn persoonlijke, informele en zeer attente service. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je speciaal zult voelen vanaf het moment dat je het Hoofdhuis in de verte ziet verschijnen. We zijn erg trots op het gezegde die onze vaste gasten geven over hun beleving tijdens hun verblijf ‘op het Parc’.

Locatie: in het midden van het land, goede bereikbaarheid en gelegen nabij de A12-snelweg.

Slechts 45 minuten van Amsterdam, 1 uur van Schiphol, 1 uur van Den Haag, 15 minuten van Utrecht en Arnhem, vindt Parc Broekhuizen in het midden van het land, in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug met daarbij ruime en gratis parkeergelegenheid. De locatie is meer dan geschikt voor elk evenement, vergadering of afspraak waaraan gasten uit verschillende delen van Nederland deelnemen.

De unieke omgeving te midden van het grote gebied van het eeuwenoude bos, biedt alle gelegenheid om te wandelen, fietsen en golfen op de nabijgelegen (8 km) 27-holes golfbaan van Anderstein. Bij het verlaten van de snelweg, word je meteen omringd door de natuur, typische landwegen, kleine dorpjes vol tradities. Na deze weg gedurende 10 minuten te hebben gevolgd, voel je de bruisende stadsgeluiden en het hectische leven wegvallen. Na 10 minuten rijden ziet u plotseling de verrassende gebouwen van ons Parc verschijnen. Daarnaast gaat u na het betreden van onze toegangspoort een ander tijdperk binnen, waarin u op alle mogelijke manieren inspiratie zult opdoen.

Het team van Parc Broekhuizen | Restaurant Voltaire

We hebben een mooi gemixt team dat, ongeacht zijn/haar functie, leeftijd en ervaring, passie heeft voor ons mooie vak. Stuk voor stuk zijn ze ambitieus, gefocust, gedisciplineerd en getalenteerd met als doel de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Kom kennis met ons maken!

Het team beschikt over uitgebreide nationale en internationale ervaring en streeft ernaar om elke dag nóg beter te zijn dan de dag ervoor, te luisteren naar de wensen van gasten en zichzelf en het Culinaire Landgoed verder te ontwikkelen. Dat doen we samen en met heel veel plezier.

Bistro LOF

Over Bistro LOF
LOF is een bistro, maar niet zomaar één. Van de oude, monumentale boerderij naast de Orangerie is een nieuw restaurantconcept gemaakt dat de prachtige historie combineert met een 21ste eeuwse setting. Met uitzicht op de kasteelmuur, de nabijgelegen Orangerie, het terras en de in volle glorie herstelde originele moestuin. Als gast waan je je, lopend door dit deel van de buitenplaats, in vroeger tijden en geniet je van de moestuin vol met (niet-) vergeten groenten, fruit, eetbare bloemen en kruiden. Een aards paradijs!

De Chef
Zeventien jaar lang bekwaamde Ewout Eleveld zich in de hogere kunsten van zuur, bitter, fris en zoet bij driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen van Jacob Jan Boerma en Kim Veldman. De eredivisie van de gastronomie. “Een toptijd”, zegt hij. “Ik krijg nog elke dag kippenvel van het feit dat ik nu, bij deze nieuwe uitdaging, de kans krijg om dit vanaf de grond op te bouwen. Ik ben bij alles betrokken. En dat is heel leuk.

De kaart: 3-gangen voor € 39,00
Simpele, herkenbare gerechten. Ewout: “De kwaliteit zit hem in de bereidingen, niet in de bewerkelijkheid. We hebben een kaart in alle prijsklassen. Van een garnalencocktail of tong à la meunière tot kalfszwezerik, vegetarische gerechten of een Tomahawk van € 70 voor twee personen. Je kunt hier binnenkomen voor een kop koffie met mijn eigen interpretatie van de appeltaart en mijn versie van de klassieke eclairs.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu