ENG
ENG

 

Culinair landgoed Parc broekhuizen | Restaurant Voltaire* | Bistro LOF

Parc Broekhuizen, gelegen in het midden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het op één na grootste bosgebied van Nederland en daarmee een bevoorrechte ligging in het hart van de natuur.

Parc Broekhuizen bevat 22 speciale suites en kamers in het Hoofdhuis en het Koetshuis, Restaurant Voltaire (ontving in december 2018 zijn eerste Michelin-ster) & Bistro LOF, vier prachtige salons (voor intieme evenementen tot 150 gasten), het historische Koetshuis (voor evenementen tot 400 gasten) en onze prachtige terrassen.

 

Omgeving
Ontdek meer
Geschiedenis
Ontdek meer

Parc Broekhuizen onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend. Het is gemakkelijk toegankelijk en centraal gelegen en bereikbaar van alle kanten in het land, evenals België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het werd een icoon voor gasten, die op zoek waren naar kwaliteit en inspiratie halen uit de historische details. Deze details worden prachtig aangevuld met moderne kunst en intrigerend nieuw ontwerp. Evenals fijnproevers die elk detail van onze geweldige keuken, wijnkaart en toegewijde diensten waarderen.

Werken op Parc Broekhuizen
Ontdek meer
Vind uw weg op het Parc
Ontdek meer

De vermelding van de locatie dateert uit de 12e en 15e eeuw, toen rijke zakenmensen uit Amsterdam de rustige en inspirerende schoonheid van de omgeving zo dicht bij de stad ontdekten en hier hun tweede huizen bouwden. Zie onze historische sectie voor veel meer details. Al na 5 jaar van opening heeft Parc Broekhuizen zijn voetafdruk geplaatst en staat het bekend om zijn persoonlijke, informele en zeer attente service. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je speciaal zult voelen vanaf het moment dat je het Hoofdhuis in de verte ziet verschijnen. We zijn erg trots op het gezegde die onze vaste gasten geven over hun beleving tijdens hun verblijf ‘op het Parc’.

Blijf op de hoogte
Ontdek meer
Identiteit en missie
Ontdek meer
Foto impressie
Ontdek meer
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu