ENG
ENG

Award-winning pianist en componist Michiel Borstlap komt naar Parc Broekhuizen!  Wij zijn onder de indruk van zijn enorme staat van dienst. Zo heeft Borstlap zojuist zijn nieuwste EP gereleased; ‘ELEMENTS’. Zijn vorige solo piano album ‘MVSES was een verzameling vol klassieke composities en behaalde maar liefst 5.3M streams. Michiel werkte samen met musici als Herbie Hancock, Wayne Shorter, Gino Vanneli, Billy Cobham, Jeff Tain Watts, Jimmy Haslip, Bill Bruford etc. Ook speelde hij samen met klassieke musici als Janine Jansen, Lavinia Meijer en Ludovico Einaudi en was hij solist bij het Radio Philharmonisch Orkest en het Metropole Orkest.

In de winter van 2022 vindt er een speciaal project plaats rondom Pastorale 2.0. Pianist en Componist Michiel Borstlap zal dan namelijk zijn nieuwste album Pastorale componeren en opnemen in de natuur rondom Parc Broekhuizen. De serene rust die hier ademt geeft Michiel ideeën voor unieke melodieën! Dit album zal in April 2022 op alle streaming-diensten zoals Spotify en Apple Music verschijnen. De muziek zal geheel haar inspiratie verkrijgen uit de deze prachtige natuur. De plaatst waar Michiel Borstlap zijn werk zal verrichten is gesitueerd naast Bistro Lof. De piano in het prieel zal op het Landgoed blijven met de muziek als herinnering.

Om de release van dit bijzondere album cachet te geven volgen er solo piano concerten in Het Koetshuis van Parc Broekhuizen:

Er staan maar liefst 2 concert data op de agenda:

  • 27 augustus 2023
    De middag begint om 14.00 uur met een sculpturen rondleiding op het landgoed. Aansluitend (rond 15.00 uur) kunt u genieten van een welkomstdrankje en het pianoconcert in het Koetshuis. Kaartjes voor deze uitvoering kosten € 50,- per stuk.
  • 15 oktober 2023
    De middag begint om 14.00 uur met een sculpturen rondleiding op het landgoed. Aansluitend (rond 15.00 uur) kunt u genieten van een welkomstdrankje en het pianoconcert in het Koetshuis. Kaartjes voor deze uitvoering kosten € 50,- per stuk.


Data en tickets
Tickets voor het concert op 27 augustus en 15 oktober zijn verkrijgbaar à € 50,- per stuk, inclusief een welkomstdrankje en sculpturen rondleiding.

Wilt u deze dan nóg specialer maken?
Reserveer dan een lunch voorafgaand aan of diner na afloop van het concert in Bistro LOF. Of kies voor het Sunday LOF Arrangement.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu