GB
GB

Menno Kroon

Hoofdbloemist Menno Kroon werd in 1961 geboren in een klein stadje in het noorden van Nederland. Zijn passie en liefde voor Moeder Natuur zijn altijd een belangrijke drijfveer geweest voor zijn carrière in de bloemenindustrie. Na het afronden van een cursus gericht op handel en het opdoen van ervaring bij verschillende bloemisten, besloot hij zijn eigen exotische wereld tot leven te brengen. Met zijn enorme passie voor de natuur, en bloemen zijn ‘postillion d’amour’, hebben Menno en zijn team de harten van veel mensen over de hele wereld geraakt.

Menno Kroon is een actieve zoeker van nieuw bloementalent en heeft door de jaren heen een team van bloemisten en evenementenspecialisten opgericht om de bloemenfantasie van elke klant tot leven te brengen. Elke dag opnieuw probeert hij bloemen naar een nieuw niveau te evolueren en met zijn mededogen elk stuk een nieuwe betekenis te geven.

Zijn Atelier in Amsterdam is hier al meer dan 22 jaar aanwezig, gelegen in de karakteristieke Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Om aan alle andere projecten te werken, bouwde Menno zijn Studio op zijn privélandgoed Cothen, op 45 minuten van de luchthaven Schiphol. Hier werkt hij nauw samen met zijn team aan evenementen, interieurs en nieuwe concepten voor het Atelier in Amsterdam.

Onder leiding van Menno bloeide het team, waar hij voortdurend het gebruik van een kenmerkende stijl nastreefde, met als resultaat een exotische en constant verrassende esthetiek. Door mentorschap, visie, teamwerk en een focus op zowel het creatieve als professionele aspect van de bloemisterij, werd Menno Kroon een van de grootste namen in de Nederlandse bloemenindustrie. Een van zijn belangrijkste missies is om de schoonheid van moeder natuur te laten zien en dit te vertalen in een Multi sensoriële wereld die mensheid verwondert.

Menno, die al jaren vlakbij Parc Broekhuizen woont, is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de sfeer van ons landgoed. We zijn trots dat Menno elke week, met veel enthousiasme, onze bloemen en decoraties verzorgt in Restaurant Voltaire, de Voltaire Bar, de receptie en alle zalen. Menno’s creaties passen perfect in ons interieur en voegen daar nog meer schoonheid aan toe.

Wedding brochure

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31(0)343-745858 Boek nu