ENG
ENG

Menno Kroon

Menno Kroon, de huisbloemist van Parc Broekhuizen, werd in 1961 geboren in een klein stadje in het noorden van Nederland. De passie en liefde voor Moeder Natuur zijn altijd een belangrijke drijfveer geweest voor zijn carrière in de bloemenindustrie. Na het afronden van een opleiding die gericht was op handel en het opdoen van ervaring bij verschillende bloemisten, besloot hij op zijn 30ste om zijn eigen exotische wereld tot leven te brengen.

Met zijn enorme passie voor de natuur en bloemen (‘postillion d’amour’) hebben Menno en zijn team de harten van veel mensen over de hele wereld geraakt.

Menno Kroon is een actieve zoeker van nieuw bloementalent. Hij heeft door de jaren heen een team van bloemisten en evenementenspecialisten opgeleid om de bloemenfantasie van elke klant tot leven te brengen. Elke dag opnieuw probeert hij bloemen naar een nieuw niveau te evolueren en met zijn mededogen elk stuk een nieuwe betekenis te geven.

Zijn Atelier is al meer dan 22 jaar gevestigd in Amsterdam, gelegen in de karakteristieke Cornelis Schuytstraat. Om aan alle andere projecten te werken, bouwde Menno zijn studio op in zijn privélandgoed Cothen, 45 minuten van de luchthaven Schiphol. Hier werkt hij nauw samen met zijn team aan evenementen, interieurs en nieuwe concepten voor het Atelier in Amsterdam.

Onder leiding van Menno bloeide het team op, waar hij voortdurend het gebruik van een kenmerkende stijl nastreefde, met als resultaat een exotische en constant verrassende esthetiek. Door mentorschap, visie, teamwerk en een focus op zowel het creatieve als professionele aspect van de bloemisterij, werd Menno Kroon één van de grootste namen in de Nederlandse bloemenindustrie. Eén van zijn belangrijkste missies is om de schoonheid van Moeder Natuur te laten zien en dit te vertalen in een multisensorische wereld die de mensheid bewonderd.

Menno, die al jaren vlakbij Parc Broekhuizen woont, is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de sfeer van het Parc. Wij zijn er trots op dat Menno elke week, met veel enthousiasme, onze bloemen en decoraties verzorgt in Restaurant Voltaire en Bistro LOF, de receptie en de zalen van Parc Broekhuizen. De creaties van Menno sluiten perfect aan bij ons interieur en zorgen voor extra schoonheid binnen het Parc.

Brochure Menno Kroon

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu