UK
UK

Lichaamsbehandelingen op Parc Broekhuizen

Verzorgd door YIN i.s.m. LEEF

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is een unieke samenwerking met YIN-advies aangegaan. YIN-advies helpt individuen en organisaties meer rust, ruimte en richting te vinden in hun persoonlijke of zakelijke pad. De mensen van YIN zorgen ervoor dat u toekomstbestendige keuzes kunt maken die kloppen bij uw levensfase of de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. YIN en Parc Broekhuizen.

We bieden zowel kortere sessies als meerdaagse arrangementen. Meer info: https://www.yin-advies.nl/ of via onze medewerkers info@parcbroekhuizen.nl

Als voorproefje biedt YIN gedurende de zomerperiode op Parc Broekhuizen diverse lichaamsbehandelingen aan die lichaam en hoofd ontspanning bieden. Deze zijn te reserveren via de receptie.

Mogelijkheden:

Op de vrijdagen zijn de volgende behandelingen te boeken:

Behandeling                   

Shiatsu behandeling duur 50 min prijs  €80,-

* bij de shiatsu (drukpunt) behandeling houdt u uw (bij voorkeur gemakkelijke) kleding aan. De behandeling vindt plaats op een futon (katoenen shiatsumat) op de grond en is bedoeld om het hoofd leeg te maken, stress en spanningen te verminderen, concentratie en soepelheid te vergroten en nieuwe energie weer te laten stromen. 

Op de donderdagen zijn de volgende behandelingen te boeken:

Behandeling:                                                                        

Stoelmassage duur 25 min prijs €35,-

Ontspanningsmassage, gehele lichaam duur 60 min prijs €85,-

Voetreflex-massage duur 30 min prijs €40,-

Uitgebreide voeten- en benen massage duur 50 min prijs €75,-

Stoelmassage duur 25 min prijs €35,-

Hoofd-en gezichtsmassage duur 30 min prijs €40,-

De behandelingen vinden plaats op de kamer van de gast OF in het tuinhuisje aan de rand van het terras. De gast mag kiezen wat zijn/ haar voorkeur heeft. Ook gasten die niet in het hotel verblijven kunnen gebruik maken van deze behandelingen.

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu