GB
GB

Lichaamsbehandelingen op Parc Broekhuizen

Verzorgd door YIN i.s.m. LEEF

TAKE FIVE & PARC BROEKHUIZEN

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is een unieke samenwerking met YIN-advies aangegaan. YIN-advies helpt individuen en organisaties meer rust, ruimte en richting te vinden in hun persoonlijke of zakelijke pad. De mensen van YIN zorgen ervoor dat u toekomstbestendige keuzes kunt maken die kloppen bij uw levensfase of de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. YIN en Parc Broekhuizen.

We bieden zowel kortere sessies als meerdaagse arrangementen. Meer info: https://www.yin-advies.nl/ of via onze medewerkers info@parcbroekhuizen.nl

Als voorproefje biedt YIN gedurende de zomerperiode op Parc Broekhuizen diverse lichaamsbehandelingen aan die lichaam en hoofd ontspanning bieden. Deze zijn te reserveren via de receptie.

Prijzen:

Op de zaterdagen zijn de volgende behandelingen te boeken:

Behandeling                   Duur         Prijs   

Stoelmassage                 25 min   €35,-

Shiatsu behandeling*      50 min  €80,-

 

* bij de shiatsu (drukpunt) behandeling houdt u uw (bij voorkeur gemakkelijke) kleding aan. De behandeling vindt plaats op een futon (katoenen shiatsumat) op de grond en is bedoeld om het hoofd leeg te maken, stress en spanningen te verminderen, concentratie en soepelheid te vergroten en nieuwe energie weer te laten stromen. 

 

Op de donderdagen zijn de volgende behandelingen te boeken:

Behandeling, Duur, Prijs

Ontspanningsmassage, gehele lichaam  60 min €85,-

Voetreflex-massage 30 min €40,-

Uitgebreide voeten- en benen massage 50 min €75,-

Stoelmassage 25 min €35,-

Hoofd-en gezichtsmassage 30 min €40,-

De behandelingen vinden plaats op de kamer van de gast OF in het tuinhuisje aan de rand van het terras. De gast mag kiezen wat zijn/ haar voorkeur heeft. Ook gasten die niet in het hotel verblijven kunnen gebruik maken van deze behandelingen.

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu