UK
UK

Lichaamsbehandelingen op Parc Broekhuizen

Verzorgd door YIN i.s.m. LEEF

Sinds 2020 is Culinair Landgoed Parc Broekhuizen een samenwerking met YIN-advies aangegaan. YIN-advies helpt individuen en organisaties meer rust, ruimte en richting te vinden in hun persoonlijke of zakelijke pad. De mensen van YIN in samenwerking met LEEF zorgen ervoor, dat u toekomstbestendige keuzes kunt maken die kloppen bij uw levensfase (of de fase waarin uw bedrijf zich bevindt).

YIN en Parc Broekhuizen
YIN biedt, In samenwerking met LEEF op Parc Broekhuizen diverse lichaamsbehandelingen aan, die lichaam en hoofd ontspanning bieden. Boekingen zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid en zijn te reserveren via de receptie.

Mogelijkheden:

De volgende behandeling is te boeken bij de specialist van YIN Advies:               

Shiatsu behandeling (50 min) €80,-
* bij de shiatsu (drukpunt) behandeling houdt u uw (bij voorkeur gemakkelijke) kleding aan. De behandeling vindt plaats op een futon (katoenen shiatsumat) op de grond en is bedoeld om het hoofd leeg te maken, stress en spanningen te verminderen, concentratie en soepelheid te vergroten en nieuwe energie weer te laten stromen. 

Stoelmassage (25 min) €35,-

De volgende behandelingen zijn te boeken bij de specialist van LEEF!

Ontspanningsmassage, gehele lichaam (60 min) €85,-

Voetreflex-massage (30 min) €40,-

Uitgebreide voeten- en benen massage (50 min) €75,-

Stoelmassage (25 min) €35,-

Hoofd- en gezichtsmassage (30 min) €40,-

De behandelingen vinden plaats op uw hotelkamer of (tijdens de zomerperiode) in het tuinhuisje aan de rand van het terras, naast de vijverpartij. Voor meer informatie: 0343 – 745858 of info@parcbroekhuizen.nl

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu