GB
GB

Laura Meddens

Expositie “Bezieling”

The Art Within Laura Meddens

 Van 5 februari tot en met 31 maart is het Koetshuis van Parc Broekhuizen het decor voor de expositie BEZIELING van beeldend kunstenares Laura Meddens.

Als je vanaf een afstand naar de semi-abstracte schilderijen van Laura Meddens kijkt, en langzaam dichterbij komt, lijkt het alsof je in een andere dimensie stapt van kleuren, vormen en schaduwen. Soms denk je gezichten te zien, een andere keer dieren of planeten. Niets maakt haar gelukkiger dan van mensen te horen dat ze, wanneer ze haar schilderijen aandachtig bekijken, visuele ontdekkingen doen die heel persoonlijk zijn, en soms worden gedeeld met anderen.

Maar er is één ding waar iedereen zich over verbaast: dat de kunstenaar blind is.

Voor Laura Meddens is dat wat op het doek komt een momentopname van bijzondere beelden die ze waarneemt met de ogen van haar hart en haar ziel. Daarbij wordt ze gevoed door de energie van de natuur en van mensen uit haar omgeving.

Bezieling – dat is het Nederlandse woord dat ze hier graag voor gebruikt. Bezieling – dat is tevens de naam van haar komende tentoonstelling, van 5 februari tot 31 maart 2020 op een historische plaats, het koetshuis van Parc Broekhuizen in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.

Het al in 1408 aangelegde landgoed Parc Broekhuizen is voor Laura een bijzondere plek. Als jong meisje heeft ze veel geschaatst op het ijs van de pittoreske slootjes rondom het Kasteel, dat in 1967 een rijksmonument is geworden.

Gedurende de tentoonstelling heeft u de mogelijkheid Laura te ontmoeten, en haar schilderijen te bekijken. Voor meer informatie over Laura Meddens kunt u haar website bekijken:

Klik op home om naar Laura Meddens haar website te gaan.

Home

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31(0)343-745858 Boek nu