ENG
ENG

Jazz and Wine

Jazz and Wine is een concert zoals de naam al doet vermoeden “Een hemelse combinatie waarbij u geniet van drie excellente wijnen en hun achterliggende verhaal verzonken in een Jazzconcert”.

Tjjdens Jazz and Wine maakt u kennis met drie prachtige wijnen en hun achterliggende verhaal omlijst door zalige jazz van de band de “Jazz Heren”.  Ieder glas is gecompleteerd met een klein gerechtje om de wijn volledig tot zijn recht te laten komen.

Jazz and Wine is entertainment voor de levensgenieter.

Na een tournee van vier jaar langs Nederlandse theaters, vond initiatiefneemster Joyce Stevens het tijd om de intimiteit van exclusieve restaurants en bijzondere locaties op te zoeken; Joyce Stevens: “Jazz en wijn hebben een gemeenschappelijke deler, ze komen beide voor een gedeelte tot stand door improvisatie. Dat is bij wijn; het inspelen van de wijnmaker op het weer en veranderende klimaat. En bij jazzmuziek, het talent en geniale samenspel van muzikanten. Deze oneindige onvoorspelbare variatie ontvouwt zich bij beide dikwijls in een betoverend resultaat. Dit is wat mij inspireerde om deze hemelse combinatie een podium te geven”.

Op zondagmiddag 3 april 2022 om 15:30 uur, strijkt Jazz and Wine Concerts by Joyce Stevens neer in het koetshuis van ons Culinaire Landgoed. Voor meer informatie en tickets klik hier.

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 (0)343-745858 Boek nu