ENG
ENG

Huwelijken

Liefde is…Trouwen op een landgoed, omringd door diégenen die jullie dierbaar zijn!
Ervaar de mooiste dag van jullie leven op Parc Broekhuizen. Met de huwelijksplechtigheid in één van de salons of op het gazon, een ‘trapmoment’ waar je kippenvel van krijgt, een feestelijke receptie, een culinair diner en een geweldig feest in het Koetshuis om dé dag mee af te sluiten.

Voor meer informatie mail naar weddings@parcbroekhuizen.nl

Een paar mooie woorden van onze bruidsparen.

Sjoerd & Lisanne

“Wat hadden we een sprookjesbruiloft op Parc Broekhuizen. Al het personeel heeft hart voor de zaak, is heel betrokken geweest bij onze dag en iedereen heeft geholpen om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

De combinatie was perfect: sprookjesachtige ruimtes, warme ontvangst, een fantastisch 6-gangendiner met bijpassende wijnen, heerlijke hotelkamers, met alle daggasten ontbijten en na kletsen… Niet alleen wij, maar iedereen leefde de weken erna op een roze wolk. Heel veel dank aan Parc Broekhuizen, we komen snel weer terug.”

Bibiane & Henk K.
“14 October has been an unforgettable day for us. Thank you for all your effort and hard work. Thanks to you and the amazing staff, it has been a fantastic wedding day.

Love x.”

Lennert & Sandra W.
“We hebben een fantastische bruiloft gehad en erg genoten. Jullie hebben daar als team en locatie enorm aan bijgedragen. We hebben van ontzettend veel gasten complimenten gekregen over de mooie locatie, het gastheerschap en vriendelijkheid van het personeel. Ook over het eten was iedereen ontzettend lovend. Dus vele complimenten voor jullie.

Heel veel dank voor het mogelijk maken van deze prachtige dag die we met veel liefde met ons meedragen voor de rest van ons leven.
Liefs Mr. & Mrs. W.”

Ruben & Iris V.
“Wij trouwden hier in het voorjaar van 2017. Trouwen is fantastisch en helemaal hier. Alles is hier mooi, elke hoek is verzorgd. Het personeel is bijzonder warm. De gerechten en wijnen zijn van een uitzonderlijk niveau. Ook snapt men hier heel goed hoe je een feestje bouwt. En wat ook fijn was, is dat we er met een grote groep konden blijven slapen. Al met al een ervaring die wij nooit meer vergeten. “

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu