ENG
ENG

Het Koetshuis

Ontdek het Koetshuis – Virtuele Tour

Het Koetshuis is nu een authentieke en inspirerende evenementen locatie. Voorheen was het de plek waar koetsen en rijtuigen naar binnen reden, waar de paarden verzorgd werden in de aangrenzende stallen en de hooizolder op de eerste etage zijn plek had.
Diverse details herinneren nog aan deze tijden zoals bijvoorbeeld aan de buitenkant de raampartijen en de langwerpige erkers met klassieke beelden die te zien zijn.

Met veel respect voor het verleden zijn de ruimtes omgetoverd tot een moderne evenementenlocatie. Zo laten de grote glazen schuifdeuren overdag veel licht binnen. ’En s-avonds is het Koetshuis prachtig verlicht met de opvallende grote lichtcirkels aan het plafond.

Het is de perfecte plek voor exclusieve bijeenkomsten zoals product presentaties, lezingen, concerten, feesten en recepties. Voor een diner is er plek voor 150 mensen en bij een vergadering of productpresentatie is er plek voor 200 mensen.

De multifunctionele zaal op de begane grond is uitgerust met een geavanceerd geluids-, en verlichtingssysteem en negen televisieschermen die samen één ‘videowall’ vormen. Ook is de locatie voorzien van moderne gemakken met toiletten, garderobe, en eigen parkeergelegenheid.

Het Koetshuis leent zich ook erg goed voor meerdaagse bijeenkomsten. Op de eerste etage van het Koetshuis bevinden zich 8 prachtige kamers die zijn voorzien van alle comfort. Het landgoed is omgeven door prachtige natuur waar je een mooie wandeling kunt maken of als je iets actiefs zoekt; fietsen, mountainbiken of hardlopen. Teambuilding activiteiten kunnen ook georganiseerd worden waarbij je kunt denken aan bootcamp, schapen hoeden, vogels spotten, en allerlei workshops.

De ruimte is uitstekend uit te breiden of te combineren met foodtrucks, een stretchtent of een aan het pand te bevestigen tent als uitbreiding van de capaciteit. Het Koetshuis heeft een eigen keuken die gericht is op catering van events.

Capaciteit Koetshuis 

Opstelling

Aantal personen

Lunch/ diner (blokvorm)

In overleg

Lunch/ diner (ronde tafels)

In overleg

U-vorm

In overleg

Receptie

200

Theater

200

 

Voor meer informatie mail naar sales@parcbroekhuizen.nl

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu