ENG
ENG

Het Land van Belofte,
een middeleeuwse culinaire en theatrale belevenis!

Woensdag 21 september 2022

Op woensdag 21 september kunt u genieten van een bijzonder theatraal diner. Theatergroep De Kale speelt dan de voorstelling Het Land van Belofte. Deze voorstelling is gebaseerd op een 16de eeuws ‘tafelspel’, dat wil zeggen dat de tekst is geschreven om gespeeld te worden tijdens een maaltijd. Net als in de middeleeuwen zal deze voorstelling ook tijdens een maaltijd worden gespeeld. En natuurlijk is die maaltijd aangepast aan de avond en zal een ‘middeleeuws karakter’ hebben!

U wordt deze avond ondergedompeld in de wonderlijke wereld van de middeleeuwen. Terwijl u geniet van een op de Middeleeuwen geïnspireerd drie-gangen-menu, wordt u door de drie acteurs meegenomen naar de groteske verhaalwereld van middeleeuwse pelgrims. Voorafgaand aan de voorstelling zal Bart Ramakers, hoogleraar oudere Nederlandse letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, u met een inleiding in de goede sfeer brengen.

Theatergroep De Kale heeft al enkele decennia door een heldere en eigenzinnige speelstijl verschillende historische Nederlandse toneelstukken nieuw leven ingeblazen. Zij kunnen met recht meesters op dit gebied genoemd worden.

Spelers: Vastert van Aardenne, Marieke de Kruijf, Ian Bok
Inleiding: Bart Ramakers

 Praktische informatie.

  • We ontvangen u op 21 september graag tussen 18.00 en 18.30 uur in het Koetshuis op Parc Broekhuizen.
  • De avond met ontvangst, inleiding, voorgerecht, theaterstuk, hoofdgerecht, nagerecht en koffie met bonbons eindigt ongeveer om 22.00 uur.
  • Gedurende de avond zit het gezelschap aan tafels van acht personen. Er zijn dus geen individuele tafels.
  • De entree voor deze volledig verzorgde avond bedraagt 100 euro per persoon.

Reservering voor deze bijzondere avond is noodzakelijk.

Op woensdag 21 september 2022 om 18:00/18:30 uur, in het koetshuis van ons Culinaire Landgoed. Voor meer informatie en tickets klik hier.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu