NL
NL

Zomer aanbieding

Boutique Hotel Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire

Summer package

Vier de zomer met een ontspannen verblijf in Parc Broekhuizen en de prachtige natuur om ons heen vanaf € 265.00 per nacht voor 2 personen (€265 voor koetshuis kamer en Panorama suite €325 voor overige suites mail naar info@parcbroekhuizen.nl)!

Speciaal voor de zomermaanden (geldig van 8 juli t/m 15 sept 2019) hebben we een arrangement samengesteld waarbij we u ontvangen met een huisgemaakte verrassing, terwijl wij uw bagage naar de suite of kamer brengen. Verder staan er fietsen voor u klaar op erop uit te trekken. De volgende ochtend serveren we een heerlijk ontbijt voordat u weer vertrekt.

3=2 aanbieding

Lekker een paar dagen er heerlijk ontspannen tussenuit? Geniet bij ons van een speciale aanbieding en geniet van ons prachte hotel, het heerlijke Voltaire Restaurant, terras en de mooie omgeving vanaf € 535,00 voor 3 nachten voor 2 personen (€535 voor koetshuis kamer en €655 voor panorama suites voor overige suites mail naar info@parcbroekhuizen.nl)!

Deze aanbieding is geldig van 8 juli t/m 15 sept 2019 en is inclusief een ontvangst met een huisgemaakte verrassing, 1 van onze suites of kamers voor 3 nachten en ontbijt.

Lunch of diner in Restaurant Voltaire

Onze chefs zijn weer vol inspiratie aan het koken met de prachtigste smaken en ingrediënten die de zomer biedt. We serveren bijvoorbeeld een 3-gangen lunch à € 52.50 en een 5-gangen diner voor € 75.00 per persoon. Dit gecombineerd met verrassende zomerse wijnen, een aperitief op het terras en een prachtig uitzicht. Een unieke ervaring!

Reserveer door een email te sturen naar
mailto:info@parcbroekhuizen.nl of bel Parc Broekhuizen op 0343 – 745 858.

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. You consent to our Privacy policy and Cookie statement if you continue to use our website.
T.+31 343-745858 Book now