UK
UK

Beste gast,

Wat fijn dat u interesse heeft voor een verblijf op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Door de huidige maatregelen zijn wij uitsluitend op vrijdag en zaterdag geopend. Onderstaand vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw reservering. Leest u dit a.u.b. goed door!

Het landgoed is gelegen in de prachtige natuur en biedt voldoende ruimte om zorgeloos te kunnen genieten en voldoende afstand te bewaren. Om uw verblijf zo aangenaam en zo veilig mogelijk te kunnen verzorgen, hebben wij een aantal maatregelen getroffen waarbij we de RIVM-maatregelen volledig in acht nemen. Door deze maatregelen hebben we onze service moeten aanpassen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hieronder vindt u de belangrijkste details:

  • Per 1 december 2020 geldt in Nederland een mondkapjesplicht. Concreet betekent dit dat u een mondkapje draagt bij aankomst in het hotel en bij alle verplaatsingen binnen de openbare ruimtes.
  • Het is wettelijk niet toegestaan om hotelgasten eten en/of drinken te laten nuttigen buiten de hotelkamer. Dit betekent dus dat in Restaurant Voltaire, Bistro LOF, in de bar of in de openbare ruimtes geen service verleend wordt. Bistro LOF is enkel geopend voor coffee to go.
  • Iedere ruimte, inclusief alle suites, hebben voorzieningen waar u uw handen kunt desinfecteren en deurposten worden zeer regelmatig schoongemaakt.
  • Bij de entree van het Hoofdhuis en het Koetshuis is bestickering geplaatst om u te wijzen op de maatregelen en looproutes. We verzoeken u hier direct uw handen te desinfecteren.
  • Mocht u zich op de dag van reserveren niet fit en/of grieperig voelen dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om uw reservering te verplaatsen. Bij aankomst zullen we u de triage vragen stellen. Ook vragen we u dan individueel het ‘coronabriefje’ in te vullen i.v.m. mogelijk bron – en contactonderzoek.

(!) Informatie met betrekking tot het ontbijt en het diner:

De Nederlandse overheid heeft besloten dat hotels enkel mogen dienen als logies functie en daardoor niet hun restaurant of bar mogen openstellen. Wel is het mogelijk om het ontbijt, de lunch en het diner te gebruiken in de hotelkamer.

Ontbijt:

Het ontbijt wordt uitsluitend in de kamer geserveerd; u dient hiervoor op voorhand een tijdstip te reserveren. Tijdens de incheck ontvangt u het ontbijtmenu. Uiteraard worden hier geen roomservicekosten voor in rekening gebracht.

Lunch:

Het is mogelijk om bij Bistro LOF een take away thee of koffie variant te bestellen en op reservering is het ook mogelijk om een lunchpakket af te halen.

Diner:

Wij hebben voor de samenstelling van het menu gekozen voor een combinatie van Bistro LOF en Restaurant Voltaire. Gezien bovenstaande maatregelen hebben wij besloten uitsluitend een 3-gangen chefs menu te serveren en daarbij de volgende tijdvakken ingesteld:

Aperitief en amuse wordt geserveerd tussen 18.15 en 18.30 uur.

Voorgerecht wordt geserveerd tussen 18.30 – 18.45 uur.

Hoofdgerecht wordt geserveerd tussen 19.00 – 19.30 uur.

Dessert wordt geserveerd tussen 19.45 – 20.00 uur.

Houdt u er rekening mee dat wij de gerechten voor uw kamerdeur plaatsen en dus niet uw kamer (mogen) betreden.

Voor hotels is nog steeds het verbod op het schenken van alcohol na 20.00 uur van kracht, vandaar dat wij het hoofdgerecht voor 20.00 uur serveren. Na dit tijdstip serveren wij enkel nog alcoholvrije drank-spijssuggesties.

Er wordt enkel een chefs menu geserveerd, daarom vernemen wij graag zo snel mogelijk eventuele allergieën en/of (di)eetwensen waar onze keukenbrigade rekening mee dient te houden.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

Met hartelijke groet,

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu