UK
UK

Beste gast,

Wat fijn dat u interesse heeft in een verblijf op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Door de huidige maatregelen zijn wij uitsluitend op dinsdag tot en met zaterdag geopend (met uitzondering van zondag 23 mei – 1e pinksterdag en met uitzondering van dinsdag 25 en woensdag 26 mei). Onderstaand vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw reservering. Leest u dit a.u.b. goed door.
Het landgoed is gelegen in de prachtige natuur en biedt voldoende ruimte om zorgeloos te kunnen genieten en voldoende afstand te bewaren. Om uw verblijf zo aangenaam en zo veilig mogelijk te kunnen verzorgen, hebben wij een aantal maatregelen getroffen waarbij we de RIVM-maatregelen volledig in acht nemen. Door deze maatregelen hebben we onze service moeten aanpassen. We hopen op uw begrip hiervoor.
Hieronder vindt u de belangrijkste details:

  • Per 1 december 2020 geldt in Nederland een mondkapjesplicht. Concreet betekent dit dat u een mondkapje draagt bij aankomst in het hotel en bij alle verplaatsingen binnen de openbare ruimtes.
  • Het is wettelijk niet toegestaan om hotelgasten eten en/of drinken te laten nuttigen buiten de hotelkamer of het terras (tot uiterlijk 20.00 uur). Dit betekent dus dat in Restaurant Voltaire, Bistro LOF, in de bar of in de openbare ruimtes geen service verleend wordt.
  • Iedere ruimte, inclusief alle kamers, hebben voorzieningen waar u uw handen kunt desinfecteren en deurposten worden zeer regelmatig schoongemaakt.
  • Bij de entree van het Hoofdhuis en het Koetshuis is bestickering geplaatst om u te wijzen op de maatregelen en looproutes. We verzoeken u hier direct uw handen te desinfecteren.
  •  Mocht u zich op de dag van reserveren niet fit en/of grieperig voelen dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om uw reservering te verplaatsen. Bij aankomst zullen we u de triage vragen stellen. Ook vragen we u dan individueel het ‘coronabriefje’ in te vullen i.v.m. mogelijk bron – en contactonderzoek. Deze gegevens worden maximaal twee weken bewaard.(!)

Informatie met betrekking tot het ontbijt en het diner:
Hotels mogen voor logies geopend zijn, maar er mag geen eten of drinken aan gasten worden geserveerd in het restaurant. De buitenterrassen mogen geopend zijn tot 20.00 uur ’s avonds. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij besloten om het diner enkel op de kamer te serveren (op dinsdag tot en met zaterdag) en alleen bij 0% verwachte neerslag en een minimale temperatuur van 23 graden het diner op het buitenterras te serveren. Graag willen wij benadrukken dat bij een lagere temperatuur of bij neerslag er dus uitsluitend op de kamer wordt geserveerd.

Ontbijt:
Het à la carte ontbijt wordt uitsluitend in de kamer geserveerd; u dient hiervoor op voorhand een tijdstip te reserveren. Tijdens de incheck ontvangt u het ontbijtmenu. Uiteraard worden hier geen roomservicekosten voor in rekening gebracht.

Lunch:
Het is mogelijk om bij Bistro LOF of Restaurant Voltaire te reserveren voor de lunch. Neemt u contact op met onze front office voor meer informatie en openingstijden.

Diner:
Gezien eerder genoemde maatregelen hebben wij besloten uitsluitend een 4-gangen chefs menu te serveren en daarbij de volgende tijdvakken ingesteld:

  • Aperitief en amuse wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.00 uur.
  • Voorgerecht wordt geserveerd tussen 19.00 – 19.15 uur. Tussengerecht wordt geserveerd tussen 19.30 – 20.00 uur.
  • Hoofgerecht wordt geserveerd tussen 20.00 – 20.15 uur. Dessert wordt geserveerd tussen 20.30 – 21.00 uur.

Bij mooi weer (zoals eerder beschreven) start het diner om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Het is niet mogelijk om van bovenstaande tijdvakken af te wijken.

Voor hotels is nog steeds het verbod op het schenken van alcohol na 20.00 uur van kracht. Na dit tijdstip serveren wij enkel nog alcoholvrije drank-spijssuggesties. Uiteraard kunt u voor 20.00 uur nog een fles bestellen om deze later te nuttigen.

Er wordt een chefs menu geserveerd, daarom vernemen wij graag zo snel mogelijk eventuele allergieën en/of (di)eetwensen waar onze keukenbrigade rekening mee dient te houden. Alvast dank.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

Met hartelijke groet,

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu