UK
UK

Beste gast,

Welkom bij Parc Broekhuizen! Fijn dat u bij ons komt overnachten, dank voor uw vertrouwen.

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn wij van 15 oktober t/m. 11 november exclusief voor hotelgasten geopend.

Het landgoed biedt voldoende ruimte om zorgeloos te kunnen genieten en gepaste afstand te bewaren. Om uw verblijf zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal maatregelen getroffen waarbij we de RIVM-richtlijnen uiteraard in acht nemen. Door deze maatregelen hebben we onze service op sommige punten wat moeten aanpassen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hieronder vindt u de belangrijkste aanpassingen:

  • Bij het inchecken overhandigen wij uw kamersleutel op afstand.
  • Wij brengen u momenteel niet persoonlijk naar uw suite of kamer. Wél kunnen wij, enkele momenten later, uw bagage brengen.
  • Om het uitchecken voorspoedig te laten verlopen, verzoeken wij u om de restaurantnota na afloop van uw diner te controleren en af te tekenen.
  • Iedere ruimte, inclusief alle suites, hebben voorzieningen waar u uw handen kunt desinfecteren en deurposten worden zeer regelmatig schoongemaakt.
  • Bij de entree van het Hoofdhuis en het Koetshuis is bestickering aangebracht om u te wijzen op de looproutes. We verzoeken u direct bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • Mocht u zich op de dag van aankomst niet fit en/of grieperig voelen dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om uw reservering te verplaatsen.
  • Bij aankomst zullen we u vragen u te registreren via de QR Code of het “coronabriefje” in te vullen i.v.m. mogelijk bron – en contactonderzoek.

Serveertijden Restaurant Voltaire

Volgens de huidige richtlijnen mogen wij aan hotelgasten diner serveren onder voorwaarde dat er na 20.00 uur geen alcohol meer geschonken wordt en het restaurant om 22.00 uur gesloten is. Wij zullen u tegen 22.00 uur verzoeken om naar uw hotelkamer te gaan.

Wij hebben voor het diner de volgende tijdvakken ingesteld:

  • 6 gangen Chefs Menu          Aanvang diner 17.30–18.30 uur
  • 4/5 gangen Chefs Menu   Aanvang diner 18.45–19.15 uur
  • 3 gangen Chefs Menu          Aanvang diner 19.30–20.00 uur

Het laatste ontvangstmoment is 20.00 uur, daarna is het helaas niet meer mogelijk om aan tafel plaats te nemen. Wel kunt u nog, tot uiterlijk 21.00 uur, plaatsnemen in de bar / lounge voor een drankje.

Het maximale aantal gasten per tafel is 4. Grotere gezelschappen zullen wij aan afzonderlijke tafels plaatsen.

In verband met bovenstaande maatregelen serveren wij momenteel alleen het Chefs Menu, u kunt dus niet á la carte dineren. Indien u het diner als roomservice wenst dan is dit mogelijk tot maximaal 3 gangen.

Indien u een tafelreservering in Restaurant Voltaire heeft gemaakt, vernemen wij graag op korte termijn welk tijdvak uw voorkeur heeft. Zijn er (di)eetwensen en/of allergieën waar onze keukenbrigade

rekening mee dient te houden? Geeft u dit dan a.u.b. tijdig aan ons door.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om nog even contact met ons op te nemen.

Hartelijke groet,

Team Parc Broekhuizen

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu