UK
UK

Beste gast,

Welkom bij Parc Broekhuizen! Fijn dat u bij ons komt overnachten, dank voor uw vertrouwen.

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn wij momenteel exclusief voor hotelgasten geopend.

Het landgoed biedt voldoende ruimte om zorgeloos te kunnen genieten en gepaste afstand te bewaren. Om uw verblijf zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal maatregelen getroffen waarbij we de RIVM-richtlijnen nauwgezet  in acht nemen. Door deze maatregelen hebben we onze service op sommige punten wat moeten aanpassen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hieronder vindt u de belangrijkste aanpassingen:

  • Per 1 december geldt in Nederland een mondkapjesplicht. Concreet betekent dit dat u een mondkapje draagt bij aankomst in het hotel en bij alle verplaatsingen binnen de openbare ruimtes. In Restaurant Voltaire en Bistro LOF mag het mondkapje af zodra u aan tafel plaatsneemt.
  • Bij het inchecken overhandigen wij uw kamersleutel op afstand.
  • Wij brengen u momenteel niet persoonlijk naar uw suite of kamer. Wél kunnen wij, enkele momenten later, uw bagage brengen.
  • Om het uitchecken voorspoedig te laten verlopen, verzoeken wij u om de restaurantnota na afloop van uw diner te controleren en af te tekenen.
  • Iedere ruimte, inclusief alle suites, heeft voorzieningen waar u uw handen kunt desinfecteren en deurposten worden zeer regelmatig schoongemaakt.
  • Bij de entree van het Hoofdhuis en het Koetshuis is bestickering aangebracht om u te wijzen op de looproutes. We verzoeken u direct bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • Mocht u zich op de dag van aankomst niet fit en/of grieperig voelen dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om uw reservering te verplaatsen.
  • Bij aankomst zullen we u vragen u te registreren d.m.v. de QR Code of het “coronabriefje” in te vullen i.v.m. mogelijk bron – en contactonderzoek.

Dinertijden Restaurant Voltaire

Volgens de huidige richtlijnen mag er na 20.00 uur geen alcohol geserveerd en genuttigd worden in het restaurant en de publieke ruimtes en dient het restaurant om 22.00 uur gesloten te zijn. Om gasten binnen deze beperkingen toch een zo optimaal mogelijke beleving te kunnen bieden, inclusief passende wijnen, hebben wij onze dinertijden aangepast. U kunt een tafel in Restaurant Voltaire reserveren tussen 17.00 en 19.00 uur. Indien u wilt genieten van het volledige Chefs Menu (6 gangen), vragen wij u om uiterlijk 18.30 uur aan tafel te gaan.Wij zullen u tegen 22.00 uur verzoeken om naar uw hotelkamer te gaan.

Let op: Het maximale aantal gasten per tafel is 2 (tenzij het gasten uit hetzelfde huishouden betreft).

In verband met bovenstaande maatregelen serveren wij momenteel alleen het Chefs Menu, u kunt dus niet á la carte dineren. Indien u het diner als roomservice wenst dan is dit mogelijk tot maximaal 3 gangen. Indien u een tafelreservering in Restaurant Voltaire heeft gemaakt, vernemen wij graag op korte termijn welk tijdvak uw voorkeur heeft. Zijn er (di)eetwensen en/of allergieën waar onze keukenbrigade rekening mee dient te houden? Geeft u dit dan a.u.b. tijdig aan ons door.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om nog even contact met ons op te nemen.

Hartelijke groet,

Team Parc Broekhuizen

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu