ENG
ENG

Christmas Dinner Concert met Trijntje

Vier Kerst samen met uw geliefden op een speciale manier tijdens de exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concerts met Trijntje’.

Op 24 en 26 december verwelkomen wij u graag in het Koetshuis voor een kerstconcert van Trijntje Oosterhuis. Zij zal deze avond prachtige kerstmuziek ten gehore brengen waarbij zij akoestisch begeleid wordt op de piano. Terwijl u geniet van deze muziek serveren wij u een heerlijk culinair 5-gangen kerstdiner met bijpassend wijnarrangement.

We ontvangen u graag om 18:00 uur op ons betoverende landgoed, waar u feestelijk wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en een Hollands aperitief met twee culinaire hapjes. Om 19:00 uur nodigen we u uit om plaats te nemen aan tafel, waar u tot 22:00 uur kunt genieten van de mooiste kerstnummers en de meest culinaire creaties. Ter afsluiting kunt u een kopje koffie of thee drinken en genieten van een kleine na-borrel met Hollands digestieve. Ook kunt u Trijntje Oosterhuis persoonlijk ontmoeten tijdens een meet & greet.

De kosten voor deze onvergetelijke avond bedragen €375,- per persoon. Bestel hieronder uw tickets en dan hopen wij u van harte te ontvangen tijdens de kerstdagen.

 

Koop uw Christmas Dinner Concert tickets
Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu