GB
GB

Champagne Proeverij

Geïnspireerd door de vrouwen van de Champagne              Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire

Gjørild Brenninkmeijer-Kristiansen houdt van wijn, de aandachtige beleving van het proeven van een wijn die met zorg en geduld is gemaakt. Ze combineerde haar master in kunst en cultuurmanagement van de Erasmus Universiteit Rotterdam met het hoogste diploma van de Wine and Spirit Education Trust in Londen om te onderzoeken “What we want from wine” waarmee ze de titel Weinakademiker heeft behaald.

Goede wijn heeft dikwijls een goed verhaal en stevige wortels in de cultuur waaraan hij is ontsprongen. Kennis daarvan verbetert de beleving.

Speciaal voor 8 maart as., internationale vrouwendag, dook Gjørild voor u in de verhalen van de fantastische vrouwen die de wijnen uit de Champagnestreek hebben gevormd en deze nog steeds maken. De weduwe Clicquot is wellicht hét vrouwelijke champagne icoon, maar gelukkig hebben vele talenten haar gevolgd.

Uw onafhankelijke gids op de route langs de prachtige champagnes die deze vrouwen maken, zal u vaardigheden bijbrengen waarmee u de verschillende stijlen gaat herkennen en kunt beargumenteren waar uw voorkeur ligt.Het wordt een heerlijke leerzame middag:

  • Zondag 8 maart 2020
  • Ontvangst 12:30 uur en programma van 13:00 – ca 16:00 uur in de Serre (1e etage van Hoofdhuis)
  • Selectie van 5 proefglazen champagnes met bijpassende kleine gerechtjes van Restaurant Voltaire
  • Prijs per persoon €95,-

Voor reserveringen mail naar info@parcbroekhuizen.nl of bel 0343 74 58 58

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu