ENG
ENG

Beleef de leukste activiteiten voor jong en oud!

De belevenis van cultuur en historie rondom Leersum

Er is in de directe omgeving van Parc Broekhuizen van alles te doen, zien en beleven. Het receptieteam helpt u graag op weg met tips van bijzondere adresjes in de regio. Omdat de voorpret minstens even leuk is, onderstaand vast wat websites ter oriëntatie:

Straatnamen en wegafsluitingen zaterdag 20 augustus 2022 in gemeente Utrechtse Heuvelrug voor de 2de etappe van La Vuelta Holanda

Op zaterdag 20 augustus vindt de tweede etappe van la Vuelta Holanda plaats in de provincies Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland. Een groot evenement dat door onze gemeente komt en wij hopen dat veel inwoners gaan genieten van deze wielerronde. Het peloton met een reclamekaravaan en de wielrenners komt dan ook door Utrechtse Heuvelrug. Dat betekent dat er dan wegafsluitingen zijn in verschillende straten. Hoe ziet dat er dan uit? De reclamekaravaan rijdt voor de renners uit. Tussen ‘de staart’ van de reclamekaravaan en de renners zit ongeveer een uur. Daartussen rijden ook politie, gasten, organisatie en de pers. In totaal duurt een wegafsluiting in dit geval ongeveer 2,5 uur. Parkeren. Langs de gehele route mag er niet geparkeerd worden gedurende de hele dag (ook niet in de parkeervakken). Voertuigen die wél geparkeerd staan, kunnen worden weggesleept.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu