ENG
ENG

Activiteiten op het Parc

Op ons Parc bieden wij verschillende activiteiten aan.  Mocht u meer informatie of prijzen willen laat het ons gerust weten via sales@parcbroekhuizen.nl

  • Natuur Historische rondleiding Landgoed Parc Broekhuizen

Cees Keur kent als geen ander de verhalen en geheimen van Landgoed Broekhuizen. Tijdens de rondleiding op het landgoed en in het hoofdhuis staat hij stil bij de verhalen achter de moestuin, de voormalige boerderij (nu Bistro LOF), de olieverfdoeken in De Schilderijenkamer en wat er voorheen allemaal te beleven was op het landgoed.

  • Nudge Cycling

MTB tocht met gids – Tijdens de clinic door het bos gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de MTB. Natuurlijk wordt u enthousiast gemaakt over de mountainbike en wordt er vooral gezorgd dat u samen met uw collega’s lachend over de eindstreep gaat. Een sportieve, vitale en inspirerende clinic waarbij u elkaar in een natuurrijke omgeving beter leert kennen. Een investering in sterke relaties en verbinding tussen collega’s. Er wordt gebruik gemaakt van fully suspension carbon mountainbikes. U kunt de beleving uitbreiden met een boswachter en fotograaf.

  • Imkerij Broekhuizen – Bij de Bij

De honingbijen leren u dat alle lagen van de bijenpopulatie belangrijk zijn voor het welzijn van het hele volk. Het sleutelwoord is communicatie, hoe kan het ook anders! Op ons landgoed staat een bijenstal van Imkerij Broekhuizen en leren u over het bijenvolk en u krijgt uitleg over de bijensoorten, het openen van de kast en de verschillende taken binnen het bijenvolk.

  • Daniël Schaapskudde Doorn

In deze workshop leert u met uw collega’s een kleine groep schapen over een parcours te hoeden. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat u optimaal met elkaar samenwerkt. Onderweg komt u verschillende hindernissen tegen die uw samenwerking op de proef stellen. Uiteraard geeft herder Daniël ook een korte presentatie van de wijze waarop hij samenwerkt met zijn herdershond.

  • Vogelwachter Adriaan

Early Bird Experience – We gaan vogels spotten tijdens ‘het Gouden Uur’ . Adriaan neemt u in de vroege ochtend mee de prachtige natuur in op ons landgoed. De deelnemers worden meegenomen in de fascinerende wereld van vogels.  Je zult ervaren hoe bijzonder het is om in de vroege ochtend te luisteren naar vogelgeluiden. Kijken, luisteren, helemaal opgaan in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU.

Masterclass Vogels Spotten – Adriaan neemt u mee de prachtige natuur in op ons landgoed en leert u ondertussen, op een enthousiaste manier, de lessen van vogels over persoonlijk leiderschap. In de masterclass ‘Vogels Spotten’ gaat u op pad om vogels te spotten in hun natuurlijke habitat. U zult ervaren hoe inspirerend het is om te luisteren naar vogelgeluiden, hoe leuk het is om te zien wat er allemaal rondvliegt en opgaan in het moment. Natuur zorgt voor inspiratie, energie en stimuleert creativiteit. Onderweg legt Adriaan de overeenkomsten tussen mens en natuur uit en hoe vogels omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.

  • Monique @ Moestuin Parc Broekhuizen

Workshop eetbare bloemen – Duik in de vrolijke wereld van bloemen! Ontzettend veel bloemen zijn eetbaar, meer dan u zult denken. Laat je verrassen en leer welke bloemen eetbaar zijn en hoe u ze kunt verwerken.

Workshop ‘On’Kruid – Monique is de beheerder van de moestuin van Parc Broekhuizen en is ook herborist (kruidendeskundige). Zij deelt graag haar visie op (on)kruid en leert u meer over geneeskrachtige en eetbare kruiden. Daarnaast vertelt ze u graag over de moestuin van Parc Broekhuizen; de mogelijkheden, het assortiment en fijne weetjes.

Maak je eigen kruidenolie – azijn – Een mooi flesje olie of azijn op tafel, of als cadeautje, wordt altijd gewaardeerd. In deze workshop leert u over het gebruik en het maken van kruidenolie en -azijn en gaat u een eigen variant samenstellen met de kruiden uit onze moestuin.

  • Gin tonic Workshop / Proeverij

De wereld van gin is door de eeuwen heen uitgegroeid tot ongekende grootte. Rond elke gin is een unieke beleving gecreëerd. Met de workshop wordt een kijkje in de rijke wereld van gin gegeven. De workshop kan als proeverij worden ingezet ofwel dat per groepje door infusie een eigen gin en G&T gemaakt.

  • Wine by Yuri

Wat doet een glas met je wijn? – Yuri Koster heeft jarenlange ervaring in diverse toprestaurants maar laat u met flair en een flinke dosis passie kennismaken met de wijnwereld. In deze workshop leert u wat een glas doet met de wijn. Het gaat om een interactieve en educatieve workshop waarbij u vier à vijf wijnen proeft in diverse type glaswerk.

Wijnproeverij – Yuri Koster heeft jarenlange ervaring in diverse toprestaurants maar laat u met flair en een flinke dosis passie kennismaken met de wijnwereld. In deze workshop leert u op een no-nonsense manier over wijn en hoe wijn te proeven. Het gaat om een interactieve en educatieve workshop waarbij u een aperitief en zes wijnen proeft.

  • Culinaire Beleving @ Parc Broekhuizen

Chefs Table Bistro LOF by Ewout Eleveld Wilt u na een hele dag vergaderen op een unieke manier dineren? Op een ontspannen maar ook bijzondere wijze oftewel een ware Culinaire Beleving! Reserveer de Chefs table van Bistro LOF en laat Chef Ewout Eleveld je op culinaire reis meenemen.

Masterclass van 3 sterren chef Jacob Jan Boerma – Chef Jacob Jan Boerma leert jou in zijn masterclass hoe je zelf creatieve en gastronomische gerechten op tafel kunt toveren.

 

 

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste gebruikerservaring heeft.
T.+31 343-745858 Boek nu