Arturo Dalhuisen
Chef Arturo Dalhuisen is sinds januari 2022 verantwoordelijk voor de keuken van Restaurant Voltaire*. Arturo heeft een grenzeloze ambitie: “De kunst is een nieuw menu nóg beter te maken dan het vorige. Ik ben altijd op zoek naar spannende combinaties. Wat kan ik er voor eigen draai aan geven?”
Voordat Arturo chef werd van Restaurant Voltaire kookte hij bij o.a. Restaurant Daalder en behaalde hij zijn eerste Michelin ster in The White Room van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Ook was hij 3 jaar souschef bij Jacob Jan Boerma in De Leest ***, won hij in 2010 het NK voor Jonge Koks tot 25 jaar en was hij één van de jonge chefs die werd gevolgd in de culinaire documentaire ‘De Nieuwe Garde’.
Toen hij de kans kreeg om te gaan werken in Restaurant Voltaire aarzelde hij geen moment. Het is duidelijk dat hij op deze plek in Nederland zijn droom wil gaan verwezenlijken. De plek is zó uniek en divers dat hij zich geen betere locatie kon voorstellen om zijn eigen signature neer te gaan zetten. Een restaurant met een historische moestuin waar volop kruiden, groenten en vruchten groeien die hij kan gebruiken in zijn gerechten die gekenmerkt worden door zijn elegante en lichte kookstijl. Een andere droom van Arturo? Dat is een tweede Michelin ster: “Een tweede ster is een droom, maar wel een droom waar wij keihard aan werken. Een tweede ster krijg je behalve voor fantastisch eten ook voor continuïteit, je moet altijd op hetzelfde hoge niveau presteren.”
Onze chefs
Op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen staat kwalitatief, vers en lokaal eten voorop. Onze chefs zorgen ervoor dat u verrast wordt door hun creaties, waar u ook aan tafel schuift op het landgoed.
Ewout Eleveld
Voor een ongedwongen en bourgondische lunch of diner in Bistro LOF bent u bij Ewout Eleveld aan het juiste adres. Met zijn gerechten van verse en lokale producten (de moestuin ligt naast het restaurant!) verrast hij u elke keer weer.
Peter Paul van den Breemen
Met zijn ruime ervaring en liefde voor het vak zorgt chef Peter Paul ervoor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een fantastisch menu dat hij exclusief voor uw evenement bereidt.