Parc Broekhuizen
Home Dining Suites Parc History Contact
Home Dining Suites Parc History Contact

Dining

Of het nu een lunch met lokale producten, een verrassend gastronomisch diner of een take-away maaltijd met huisgemaakte ingrediënten is: onder de bezielende leiding van topchef Marco Westmaas worden in de verschillende restaurants uiteenlopende culinaire concepten geserveerd, elk van even hoog niveau. Hierdoor wordt Parc Broekhuizen een grote gastronomische ontdekkingstocht, met voor jong en oud wat wils.

Voltaire

Dineren op hoog niveau, maar wel in een vriendelijke ambiance? Neem plaats in restaurant Voltaire, vernoemd naar de Franse filosoof. In de moderne wereldkeuken worden wisselende zevengangendiners samengesteld, boordenvol seizoens- en lokale producten. Denk aan koningskrab met kimchee van watermeloen, langoustine en nashipeer en sisho met blauwe druif. Erbij wordt een mooie selectie van complementerende natuurwijnen geschonken.

Yard

Bijkomen van een wandeling in de omliggende natuur? In de oude boerderij kan dat zeker, met gerechten die zuiver op houtskool worden bereid, en geserveerd aan lange tafels met uitzicht op de zelf aangelegde moestuin en vijver.
(verwachte opening medio maart 2017)

Suites

Parc Broekhuizen telt 22 suites, elk met een fenomenaal uitzicht. De acht verschillende soorten kamers – in grootte variërend van ± 30 tot 57 vierkante meter – zijn met respect voor de historie ingericht met modern design en voorzien van een speciaal ontworpen lichtplan. Er wordt op een innovatieve manier gebruik gemaakt van de standaard componenten als badkamer en bureaus en alle kamers zijn voorzien van free minibar en high speed wifi. Daarnaast zijn alle hotelkamers uitgerust met Aesope bad- en doucheamenities
Mini suites
Een cosy ingerichte kamer van circa 24 m2 met kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, een regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Medium suites

Een ruimtelijk ingerichte kamer van circa 30 m2 met kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, een regendouche en/of bad en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Carriage House suites

Circa 35 m2, kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, een regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.
Parc suites
Een elegante kamer met moderne allure van circa 38 m2 met kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, een regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Panorama suite

Geniet van het prachtige uitzicht en de ligging van deze suite van circa 32 m2 met kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, een ligbad met regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.
Family suite
Circa 45 m2 aan modern design, met respect voor de geschiedenis. Perfect voor een gezin met twee kinderen, met dank aan de royale zitlounge. Kingsize bed voorzien van Italiaans linnen, regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Terrace suite

Voor het beste (180 graden) uitzicht over het landgoed, met dank aan het terras van 32 m2. De in 46 m2 tellende kamer is voorzien van een kingsize bed met Italiaans linnen, regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Grand suite

Met ± 57 m2 de grootste van de 22 suites, inclusief lounge met open haard. Kingsize bed met Italiaans linnen, ligbad en regendouche en beschikking over een 24 uurs-conciërge.

Evenementen

Op zoek naar een verrassende locatie voor een inspirerend werkoverleg of spetterend feest? Het ja-woord geven in een omgeving die bijna even mooi is als de bruid? En dat alles voorzien van een catering op hoog niveau? Met vier speciale zalen en alle nodige voorzieningen zijn de mogelijkheden om Parc Broekhuizen te gebruiken als evenementlocatie eindeloos. We denken graag mee over een zo verrassend mogelijke invulling.